ecio94
Domaćin
- Poruka
- 3.392
To je zbirka kratkih horor priča koje je pisao Lovecraft. Ima da se kupi kod nas u delfi knjjižari,košta ja mislim oko 3000 dinara,zbog tvrdog poveza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i ova Krolijeva.To je zbirka kratkih horor priča koje je pisao Lovecraft. Ima da se kupi kod nas u delfi knjjižari,košta ja mislim oko 3000 dinara,zbog tvrdog poveza.
Kursadzije 8.4ovaj ima ocenu 2.2 na imdb-u
Ja jesam ali ne tražite detalje.Zanima me da li je iko od vas imao bilo kakvu kopiju Nekronomikona i da li je praktikovao bilo kakve rituale iz te knjige i kakva su vaša iskustva?
Ja imam tu od Mad Arab-a. Kvotovao sam gore nesto iz nje...Ja jesam ali ne tražite detalje.To što se trpa u knjizi pod nazivom Nekoronomikon bilo Simonova verzija je sve i svašta i sve je FAKE. Sva ta fama je da se odbiju profani jer "Nekronomikon" spada u magiju tame i nije za sigru niti je za svakoga. Jedino je pravi Al Azif od Abdula al Hazreda ali je on previše sirov za upotrebu. Ja sam čekao decenijama da nadjem upotrebljivu metodu za prizivanje Drevnih i našao sam.
Metodu je pisao autor koji je primio znanje direktno od Drevnih i ne reklamira se na YouTubu.
Već se drži u tajnosti. Elegantna i jednostavna metoda Theurgijskog tipa koja se izvodi jednom dnevno svaki dan. Do kraja života.
Da biste je upotrebili morate biti spremni na "give yourself" Drevnima. I nema nazad. Morate ići do kraja. Autor dalje kaže prevodim: "Napredni rad je moguć jedino ako ste uspeli da prizovete Drevne (iz sveta iza) i ako ste ostvarili harmoničan odnos sa njima." Predivno...... ali predivna metoda ubijena ružnim neuspehom.
Nisu me prihvatili. Kraj.
Hvala za sher e-knjige, ali je to samo kompilacija fiktivnog "znanja" koji je Krouli preuzeo od Lavkrafta, i to posredstvom njegovog prijatelja Keneta Granta,Evo ti ga ovaj koji imam pa proceni.
93Hvala za sher e-knjige, ali je to samo kompilacija fiktivnog "znanja" koji je Krouli preuzeo od Lavkrafta, i to posredstvom njegovog prijatelja Keneta Granta,
koji je skrenuo svom drugu paznju da se Lavkraftov i njegov sisem uneliko poklopaju, a to je motivisalo Kroulija da se udubi u to stivo. Potpunije o tome ces
naci u ovome clanku: http://www.whitedragon.org.uk/articles/cthulhu.htm
Krouli se rodio 1875-e a Lavkraft je umro 1937-e. Pobrkao si sa Eliphasom Levijem.93
Clanak je netacan, Lovecraft je umro godine kad se Crowly rodio. Rekao bih da lik uopste nema pojma o materiji...
edit:
ne nije mi tacna informacija, ali siguran sam da sam negde video, no da je clanak tendenciozan i neistinit stoji, ako procitas necronomicon...
93 93/93
Da, da, ispravio sam se...Krouli se rodio 1875-e a Lavkraft je umro 1937-e. Pobrkao si sa Eliphasom Levijem.
Ne bih ja maštu potcjenjivao, nipošto.Jel vi kapirate da je Nekronomikon proizvod maste, iz literarnog uma Hauvarda Filipsa Lavkrafta, pisca horora i naucne fantastike ?![]()
Ja kolko vidim ovaj Kroulijev je iz sumerske religije... prevodjeno je sa sumerskog,,, a dosta toga je na sumerskom. Nista nije iz maste...Ne bih ja maštu potcjenjivao, nipošto.
Baš sam nedavno pominjao nešto o tome da li je Nekronomikon "pravi" grimoar. Koliko vidim, mnogi okultisti ga shvataju ozbiljno, ali nisam ga dublje proučavao da bih stekao definitivan sud.Ja kolko vidim ovaj Kroulijev je iz sumerske religije... prevodjeno je sa sumerskog,,, a dosta toga je na sumerskom. Nista nije iz maste...
Rekao sam da je Al Azif sirov za primenu ja sam našao mnogo jednostavniju i delotvorniju koju je autor primio od Drevnih lično.Ja imam tu od Mad Arab-a. Kvotovao sam gore nesto iz nje...
Pre će biti obrnuto mister Mod. Lavkraft je koristio inspiraciju iz Nekronomikona da bi pisao svoje priče a ne obrnuto. Ja imam metodu za priziv Drevnih koja se praktikuje početnih 7 dana kada Drevni biraju da li da te prihvate ili ne.Jel vi kapirate da je Nekronomikon proizvod maste, iz literarnog uma Hauvarda Filipsa Lavkrafta, pisca horora i naucne fantastike ?![]()
U tom slucaju si dobro prosao..Kraj pokušao sam još par puta posle godinu dana ali bezuspešno kao i ti kada nekoga banuješ i on je out.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Procitaj ponovoU tom slucaju si dobro prosao..![]()
![]()
Da li si radio sa još nekim grimoarom?Pre će biti obrnuto mister Mod. Lavkraft je koristio inspiraciju iz Nekronomikona da bi pisao svoje priče a ne obrnuto. Ja imam metodu za priziv Drevnih koja se praktikuje početnih 7 dana kada Drevni biraju da li da te prihvate ili ne.Meni je prošlo deset dana ništa se nije desilo i ja sam postavio pitanje u čemu je problem? Odgovor je bio: "Ne trebaš nam." Dobro čekali ste 10 dana da mi to kažete. Odgovor je glasio:"Premišljali smo se." Kraj pokušao sam još par puta posle godinu dana ali bezuspešno kao i ti kada nekoga banuješ i on je out.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Misliš mister mod?U tom slucaju si dobro prosao..![]()
![]()
Sa grimoarima ne nemam ono najvažnije za neku kompleksniju magiju - uslove. Jedan moj "poznanik" je radio sa Solomonovim Ključem i uspeo da prizove duha u punu materijalizaciju ali je popio kvaku 22 kao i ja.Da li si radio sa još nekim grimoarom?