Nekronomikon - knjiga mrtvih

The Dementation - The Necronomicon - Main Index

THE EXORCISM BARRA EDINNAZU FOR SPIRITS WHO ATTACK THE CIRCLE

ZI ANNA KANPA! ZI KIA KANPA! GALLU BARRA! NAMTAR BARRA! ASHAK BARRA! GIGIM BARRA! ALAL BARRA! TELAL BARRA! MASQIM BARRA! UTUQ BARRA!

The Dementation - The Necronomicon - Main Index

IDPA BARRA! LALARTU BARRA! LALLASSU BARRA! AKHKHARU BARRA! URUKKU BARRA! KIELGALAL BARRA! LILITU BARRA!
UTUQ XUL EDIN NA ZU! ALLA XUL EDIN NA ZU! GIGIM XUL EDIN NA ZU! MULLA XUL EDIN NA ZU! DINGIRXUL EDIN NA ZU! MASQIM XUL EDIN NA ZU! BARRA!
EDINNAZU!
ZI ANNA KANPA! ZI KIA KANPA!

Inace, ovo je na sumerskom.
Ovo BARRA znaci odlazi a rec pre toga je ime zlog duha.

Pozdrav prijatelji postoji i te kako Prava Knjiga Mrtvih, i uopste nije za zajebanciju ako niste stigli do odredjenog "stepena'. Knjiga je puna magijskih simbola, entiteta iz svih oblasti, tajnih napitaka itd. Ja sam je recimo citao kao klinja sa 15 ,16god. I mogu vam reci da sam bio jedno 3 meseca kao biljka. Jer sama knjiga je namenjena za velike Magove, koji su prosli i samospoznaju,radili na sebi u toj oblasti itd. Znaci ako naletite il dodjete do nje ne igrajte se, uopste nije sala. I knjiga ima odredjeno prokletstvo za neposvecene.

Zanima me da li je iko od vas imao bilo kakvu kopiju Nekronomikona i da li je praktikovao bilo kakve rituale iz te knjige i kakva su vaša iskustva?
Ja jesam ali ne tražite detalje. 😎 To što se trpa u knjizi pod nazivom Nekoronomikon bilo Simonova verzija je sve i svašta i sve je FAKE. Sva ta fama je da se odbiju profani jer "Nekronomikon" spada u magiju tame i nije za igru niti je za svakoga. Jedino je pravi Al Azif od Abdula al Hazreda ali je on previše sirov za upotrebu. Ja sam čekao decenijama da nadjem upotrebljivu metodu za prizivanje Drevnih i našao sam. 😍 Metodu je pisao autor koji je primio znanje direktno od Drevnih i ne reklamira se na YouTubu. 😂🤣😂 Već se drži u tajnosti. Elegantna i jednostavna metoda Theurgijskog tipa koja se izvodi jednom dnevno svaki dan. Do kraja života. 😉 Da biste je upotrebili morate biti spremni na "give yourself" Drevnima. I nema nazad. Morate ići do kraja. Autor dalje kaže prevodim: "Napredni rad je moguć jedino ako ste uspeli da prizovete Drevne (iz sveta iza) i ako ste ostvarili harmoničan odnos sa njima." Predivno...... ali predivna metoda ubijena ružnim neuspehom. 😭😭😭 Nisu me prihvatili. Kraj.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja jesam ali ne tražite detalje. 😎 To što se trpa u knjizi pod nazivom Nekoronomikon bilo Simonova verzija je sve i svašta i sve je FAKE. Sva ta fama je da se odbiju profani jer "Nekronomikon" spada u magiju tame i nije za sigru niti je za svakoga. Jedino je pravi Al Azif od Abdula al Hazreda ali je on previše sirov za upotrebu. Ja sam čekao decenijama da nadjem upotrebljivu metodu za prizivanje Drevnih i našao sam. 😍 Metodu je pisao autor koji je primio znanje direktno od Drevnih i ne reklamira se na YouTubu. 😂🤣😂 Već se drži u tajnosti. Elegantna i jednostavna metoda Theurgijskog tipa koja se izvodi jednom dnevno svaki dan. Do kraja života. 😉 Da biste je upotrebili morate biti spremni na "give yourself" Drevnima. I nema nazad. Morate ići do kraja. Autor dalje kaže prevodim: "Napredni rad je moguć jedino ako ste uspeli da prizovete Drevne (iz sveta iza) i ako ste ostvarili harmoničan odnos sa njima." Predivno...... ali predivna metoda ubijena ružnim neuspehom. 😭😭😭 Nisu me prihvatili. Kraj.
Ja imam tu od Mad Arab-a. Kvotovao sam gore nesto iz nje...

Evo ti ga ovaj koji imam pa proceni.
Hvala za sher e-knjige, ali je to samo kompilacija fiktivnog "znanja" koji je Krouli preuzeo od Lavkrafta, i to posredstvom njegovog prijatelja Keneta Granta,
koji je skrenuo svom drugu paznju da se Lavkraftov i njegov sisem uneliko poklopaju, a to je motivisalo Kroulija da se udubi u to stivo. Potpunije o tome ces
naci u ovome clanku: http://www.whitedragon.org.uk/articles/cthulhu.htm

Hvala za sher e-knjige, ali je to samo kompilacija fiktivnog "znanja" koji je Krouli preuzeo od Lavkrafta, i to posredstvom njegovog prijatelja Keneta Granta,
koji je skrenuo svom drugu paznju da se Lavkraftov i njegov sisem uneliko poklopaju, a to je motivisalo Kroulija da se udubi u to stivo. Potpunije o tome ces
naci u ovome clanku: http://www.whitedragon.org.uk/articles/cthulhu.htm
93
Clanak je netacan, Lovecraft je umro godine kad se Crowly rodio. Rekao bih da lik uopste nema pojma o materiji...
edit:
ne nije mi tacna informacija, ali siguran sam da sam negde video, no da je clanak tendenciozan i neistinit stoji, ako procitas necronomicon...
93 93/93

Poslednja izmena:
93
Clanak je netacan, Lovecraft je umro godine kad se Crowly rodio. Rekao bih da lik uopste nema pojma o materiji...
edit:
ne nije mi tacna informacija, ali siguran sam da sam negde video, no da je clanak tendenciozan i neistinit stoji, ako procitas necronomicon...
93 93/93
Krouli se rodio 1875-e a Lavkraft je umro 1937-e. Pobrkao si sa Eliphasom Levijem.

Jel vi kapirate da je Nekronomikon proizvod maste, iz literarnog uma Hauvarda Filipsa Lavkrafta, pisca horora i naucne fantastike ? :D
Pre će biti obrnuto mister Mod. Lavkraft je koristio inspiraciju iz Nekronomikona da bi pisao svoje priče a ne obrnuto. Ja imam metodu za priziv Drevnih koja se praktikuje početnih 7 dana kada Drevni biraju da li da te prihvate ili ne. :mrgreen::zper: Meni je prošlo deset dana ništa se nije desilo i ja sam postavio pitanje u čemu je problem? Odgovor je bio: "Ne trebaš nam." Dobro čekali ste 10 dana da mi to kažete. Odgovor je glasio:"Premišljali smo se." Kraj pokušao sam još par puta posle godinu dana ali bezuspešno kao i ti kada nekoga banuješ i on je out. 😭 😭 😭 😎 :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pre će biti obrnuto mister Mod. Lavkraft je koristio inspiraciju iz Nekronomikona da bi pisao svoje priče a ne obrnuto. Ja imam metodu za priziv Drevnih koja se praktikuje početnih 7 dana kada Drevni biraju da li da te prihvate ili ne. :mrgreen::zper: Meni je prošlo deset dana ništa se nije desilo i ja sam postavio pitanje u čemu je problem? Odgovor je bio: "Ne trebaš nam." Dobro čekali ste 10 dana da mi to kažete. Odgovor je glasio:"Premišljali smo se." Kraj pokušao sam još par puta posle godinu dana ali bezuspešno kao i ti kada nekoga banuješ i on je out. 😭 😭 😭 😎 :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Da li si radio sa još nekim grimoarom?

U tom slucaju si dobro prosao.. :D :lol:
Misliš mister mod? :zper: :mrgreen: "The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."
Da li si radio sa još nekim grimoarom?
Sa grimoarima ne nemam ono najvažnije za neku kompleksniju magiju - uslove. Jedan moj "poznanik" je radio sa Solomonovim Ključem i uspeo da prizove duha u punu materijalizaciju ali je popio kvaku 22 kao i ja. :zcepanje::hahaha: Duh je tražio pakt sa njim i on je odustao. :mrgreen:

Ali sam radio Theurgiju o kojoj sam pisao ovde na forumu. And, mogu da kažem da ako te neko odbije ima neko drugi koji te i prihvati. 😍:heart:❤️‍🔥😍

Back