Nekome ko će razumeti ostavite poruku

1000010820.jpg

Gospodo iz čopora, vređajte slobodno.
To govori o vama, ne o meni.
Ja sam prokomentarisala nepismeni naslov teme, a šta ste vi pročitali (ako ste uopšte i pročitali šta je napisano u uvodnom postu), na vama je.
I ti što me vređaš, uživaj u tome.
Neću ti persirati, jer to ne zaslužuješ svojim ponašanjem
Niti svraćam u kafanu, niti je čitam, već duuuže vreme, niti "kmečim" i nekom "lupam srca", a još manje trošim vreme na "skriveno" čitanje nečijeg ćaskanja. :lol:
Da, kada sam videla da je "brzinom svetlosti" nestala tema, svratila sam u jedinu aktivnu temu u tom trenutku i videla razlog nestanka.
Da li ću odmoriti od foruma, nećeš mi ti to reći, već ću to učiniti kada ja to budem htela. :aha2:

Ti sledeca buduca ljubavi, da li postojis sto te nema i da li ce te ikad biti?
Ako citas ovo slucajno ne filozofiraj i pojavi se, ako imas tu energiju i avanturisticki duh, wild&free, pomalo hipi fazon, trcanje u prirodi, ne treba nam nista osim slobode, zdravlja ljubavi i mira i onog osnovnog...Ako osecas taj neki telepatski poziv pojavi se ili bar u sledecem zivotu ili nekom drugom univerzumu.

:think: e moj susjed,bolje bi ti bilo da ides vani u zivot pa da lovis kokice mlade,ode mozes samo Ban da ulovis ili blokiranje na 3 dana....Mlade kokice ili pilice ne tipkaju po forumima,nego se slikaju za Tik-Tok,FB itd....

Ma ja to onako saljem poruku u etar, ne mislim da mi se ovde neko javlja i ne raspisujem ovaj post kao oglas haha
Samo pisem kao telepatsku poruku u boci koja plovi misteriozno hahah

Gospodo iz čopora, vređajte slobodno.
To govori o vama, ne o meni.
Ja sam prokomentarisala nepismeni naslov teme, a šta ste vi pročitali (ako ste uopšte i pročitali šta je napisano u uvodnom postu), na vama je.
I ti što me vređaš, uživaj u tome.
Neću ti persirati, jer to ne zaslužuješ svojim ponašanjem
Niti svraćam u kafanu, niti je čitam, već duuuže vreme, niti "kmečim" i nekom "lupam srca", a još manje trošim vreme na "skriveno" čitanje nečijeg ćaskanja. :lol:
Da, kada sam videla da je "brzinom svetlosti" nestala tema, svratila sam u jedinu aktivnu temu u tom trenutku i videla razlog nestanka.
Da li ću odmoriti od foruma, nećeš mi ti to reći, već ću to učiniti kada ja to budem htela. :aha2:
Bas mi je zao sto si se pobrisala zeno....
Neka te sreca prati! :hvala: :cvet:

Back