Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mnogo lepih postova imash na ovom forumu...moracu cak i da naglasim za koga je ova poruka...za osobu iznad mene,prosto kroz procitanih tvojih dosta postova, ti jednostavno postanesh coveku draga osoba,vidi se da si ne iskvarena
A, ha ha, jel se osećaš mnogo važnim i bitnim, kada to uradiš, je li? Ili ide po nalogu, više instance, m? Mada kada vidim, odakle si, jasno mi je sve... Onda znam i zašto mi se sve menja, jer i znam po čijoj je direktivici. Pa, da...jednom bolesnik, uvek bolesnik. ♥
A, ha ha, uvek me je zanimalo od svega....i to mi nikako nije bilo jasno nikada, odnosno ostalo nedorečeno , onako do samog kraja, kako je to sve stizano, kada je bio net, od jutra do sutra, i visenje na istom...a, ha ha. U tri čina vrednica, boli glava, a ha, ha. Vau, pa moze da je to u horoskopu, ali dzaba kada je u životu, nešto drugo... "Umešnost" svega, pa da...Kako da ne, kada bi se zaje*avali. Neka bre, tako ti i treba. Upravo to, a ha ha.... ♥