Nekome ko će razumeti ostavite poruku

1098544_611659308886728_1444897952_n.png

I ja sam pre jednom isto tako loše osećala zbog toga i sebi postavljala mučna pitanja i s njim pokušala da pričam, ali na žalost, on je ostao tvrd pri svome, ni to da dođe do pola puta, nije se potrudio.

Na kraju sebi rekla: Ko ga šiša!

Idem dalje, meni je savest čista. :cool:

njoj ili njemu tj njima :D radi se o vise ljudi

radi se o tome da je ovaj moj sugavi istinski zivot dosadan i naopak od kad znam za sebe, nikad nista nije bilo po mojoj volji pa mi se vise zgadilo sve a neki ljudi su se potrudili da mi zgade i ova virtuelni, eto o tome se radi kod mene :)

vise i nije bitno ko, gdje i kako, muci me vise sta ja to zgrijesih toliko bogu i ljudima da se mucim ovoliko, eto o tome se radi ;)

U blizini neba,
ljubavi moja jedina,
postoji beskrajna čežnja.
Pod tim nebeskim svodom,
neprekidno čeznem za tobom

14586860-sky-of-love.jpg

i najtiše što mogu,
lutam dubinom svemira
tražeći obale tvojih prepona.
U blizini tog neba,
ljubavi moja jedina,
kao nigdje u svemiru
moje misli pripadaju tebi.
Tu si sva prisutna u meni,
prelijepa moja ljubavi,
a tvoji su poljupci
zlatnim osmjehom omotani.

Odsustvo teorije pulsira u mom vratu. Sada je sistem na mojim plećima uravnotežen činom izuvanja cipela, čarapa, nežnim kidnjem nokta na nožnom prstu.
Upropašćeni životi plus slobodna prašina zapinju u kadence koje žele da prosipaju brisač-krvi preko akcenta. Jednom je postojao neki Jevrejin, neki Srbin i neko iz Sirije u mehuru svetlosti,
kada je počela kiša... Više nema reči koja bi označila mase, ili teoriju, ili odsustvo. Kaži im da volim njihova staništa gde mrtve sahranjuju u sadašnjosti na ulicama, ispod udara značenja
uništenih mostova sa besciljnom ispravnošću. Nove reči iskušavaju telo koje čita zbog njegovog specifičnog mirisa. Oni uzrokuju da se lica gule poput drveća. Kaži im da ih volim.

Back