hemoroid
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
Sram te bilo tih sedih Brkovahanibal77:ma svi mi imamo plikove![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sram te bilo tih sedih Brkovahanibal77:ma svi mi imamo plikove![]()
aha zapali meeeeebundeva:ma slaba ti instalacija, bojim se zapalice se![]()
e ajde skini mi se sa pvt!!!hemoroid:Sram te bilo tih sedih Brkova
jbt kakvih budala ima!poslao mi je danas 144 porukexpajamacax:auuu ko naljutio bakicu?
esperanca137:Odoh da lalam.Ako odlucis da ga peglamo ima nas vise,tako da samo treba da javis kad i gde i dolaze Nindza kornjacei kofernjace
![]()
Sestro,sta da ti kazem. Vazno je da si resila jedan veliki problem u svom zivotu. Sta su, gladna deca u Africi naspram tog problema, maciji kasalj.ipak je kaput vazniji od Cunamija i uragana. Nadam se da ces moci da zaspis i ako tvoj kaput nece biti pored tebe. Tuzno, ali to je sudbina, ti nemozes nista da uradis.Saosecam sa tobom, i ja sam jenom imao dilemu oko sesira.samo_se_smeshkam:Devojke, hvala na podrsci. Mislila sam da cete me vise zezati, ali shvatile ste me ozbiljnije neko neki ljudi kojima sam se zalila. Divne ste.
Nemam pojma jos uvek sta cu da uradim, ali kad odlucim, vama prvo javljam.
Mozda i bude posla za ove sto bi da tabaju![]()
snoshaj efendija:Samo mi nije jasna jedna stvar. Kako to da kada je bilo koja forumasica prevarena, sjebana, izjebana, popljuvana itd. uvek se nadje neka CIJOJ SE BEST DRUGARICI DESILO ISTO a ne doticnoj koja na temu odgovara.Cudo jedno.
PS. Kad odlucis, javi misamo_se_smeshkam:Devojke, hvala na podrsci. Mislila sam da cete me vise zezati, ali shvatile ste me ozbiljnije neko neki ljudi kojima sam se zalila. Divne ste.
Nemam pojma jos uvek sta cu da uradim, ali kad odlucim, vama prvo javljam.
Mozda i bude posla za ove sto bi da tabaju![]()
Samantha Jouns:E EFENDIJA NE RISE!!!
da se meni tako nesto desilo napisala bih MENI SE DESILO....ja barem nemam sta da krijem.....ko ti je kriv sto nemas Best drugaricu![]()
Prosto me začuđuje kako glupe devojke dolaze na forum.hemoroid:Kako to da je ziveo sa cimerkom, pa gde to ima da frajer zivi sa ribom i da nema nista sa njom<
snoshaj efendija:Ma kako da ne, ti bi napisala...Pogotovu ti...
Ajde, i ako se to desilo tvojoj best frendici, pricaj nam kako si uzivala u njenoj patnji?
samo_se_smeshkam:Zajedno smo dve godine. Ne zivimo u istom gradu. Mr je imao cimerku sa kojom je ziveo par meseci do pre izvesnog vremena.Uvek mi je isla na onu stvar i on to zna. Mladja je od njega par godina (mi smo isto god 81.), sva je mala, slatka, lepa, mrsava... Sad otkad ne zive zajedno, oni se druze. Vidjaju se skoro svaki dan, cuju se stalno...I sve to mene nervira... Uhhhhhhhhhhh. Kada mu nesto kazem, ispadnem luda i neuroticna.
E sad razlog za moje gubljenje zivaca.
Ona ga zove u 1h ujutru, onako bez veze (ma da)
Kada sam bila kod njega na gajbi, ona je banula i kada me je videla, sledila se. Bila je sa nama i jos jednim drugarom par sati. Sve je bilo ok, svi smo pricali, zezali se, Ali za sve to vreme NIJEDNOM se nisu pogledali...
Ja mislim da tu nisu cista posla.
A vi drage moje?
Hmm...Ovo mi vec mirise na zaveruinspirion:Ko zna čiji je nik samo se smeškam?Verovatno neke forumašice,koja se krije
Ali nisi!nevenaaa:Da sam na tvom mestu rekla bih sta mislim jasno i glasno!