Nekoliko stvari za dizanje i za spuštanje...

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oranz

Elita
Poruka
24.257
pritiska:mrgreen: i evo spiska...

dlaka u jelu...dodje mi da se ispovracam kuvaru na glavu:evil:makar i sebi samoj
pomeri se...e baš neću, nek me taj neko zaobidje,msm moze to i lepše da se kaže:evil:
upadanje u reč...halo,prikoči...znači ni ne slušaš:evil: ima još al pritisak je vec na 300 pa idemo na sniženje:lol:

hodanje po suvom lišcu...oktobar, idealno:D
drzanje za ruke...vau kao nekad:heart:
poljubac za laku noc:zaljubljena:

eto kome je mali... pritisak naravno nek raspali da ga digne
a ovi drugi...pa red je da ga spuste:zcepanje:

Spušta me: Ništa

Diše me:
Dobro juto
Sunčan dan
Crna kafa, kisela, rakija i 2 jafe
2 Lava prepodne
Konstruktiva Diskusija
50 evra u džepu
Pljeskavice i spanać
Deljenje lepih momenata
Deljenje ružnih momenata
Postojanje
Istorija lepog života
Svaki sekund postojanja
Adrenalin
Turbo folk
Čalga
Zgodni Muškarci
Krv koja struju kroz svaki organ
ŽIVOOOTTT

Опасна си ти.

Сви ће сада да похрле на тему да виде како да дигну и како да спусте... притисак.

Мени притисак могу да дигну само драги људи, јер ми је једино њихово мишљење и важно.

Опушта ме музика.

Укратко, то је то.

А за наслов теме - репка :lol:

Опасна си ти.

Сви ће сада да похрле на тему да виде како да дигну и како да спусте... притисак.

Мени притисак могу да дигну само драги људи, јер ми је једино њихово мишљење и важно.

Опушта ме музика.

Укратко, то је то.

А за наслов теме - репка :lol:
Tenkjuverimač:D a pa jeste,puno pregleda i tvoj odgovor...razočarenje kad vide da je u pitanju pritisak:lol:

dlaka u jelu...dodje mi da se ispovracam kuvaru na glavu:evil:makar i sebi samoj
pomeri se...e baš neću, nek me taj neko zaobidje,msm moze to i lepše da se kaže:evil:
upadanje u reč...halo,prikoči...znači ni ne slušaš:evil: ima još al pritisak je vec na 300 pa idemo na sniženje:lol:

Da cuknem u drvo x 3...difan mi je pritisak. Slabo sta uspe da ga poremeti u zadnje vreme...
Ili sam u takvoj fazi da ne znam gde se nalazim, blazeno neznanje, bice da je to...
A inace, umire me zivotinje i bebaci (tudji), suncano vreme-gusteranje u nekoj lepoj basti, pored reke (to uvek), slikanje, setanje, razgovor sa dragim ljudima...
Uznemire me-administracija-beli medvedi, ljudi djon-obraz kojima je reci i slagati kao dobar dan (da ne budem prostija), kad mi nije dan, pa mi sve nesto krene naopako (uflekam se, zagubim kljuceve, isprazni mi se mob., a bas mi treba...)...i kad se setim nekih ruznih&tuznih stvari, jos uvek me muka hvata...a, da i nenajavljena buka ranom zorom, kad mi prekine san, e, tad bih ubila nekog.

Диже: стругање дрва од раног јутра, почев од марта месеца, па све до новембра. Као да сваког дана купују по метар дрва, мајку му :evil:

Спушта: шетња са породицом, онако лагана, са одмором у омиљеној посластичари :heart:

Da cuknem u drvo x 3...difan mi je pritisak. Slabo sta uspe da ga poremeti u zadnje vreme...
Ili sam u takvoj fazi da ne znam gde se nalazim, blazeno neznanje, bice da je to...
A inace, umire me zivotinje i bebaci (tudji), suncano vreme-gusteranje u nekoj lepoj basti, pored reke (to uvek), slikanje, setanje, razgovor sa dragim ljudima...
Uznemire me-administracija-beli medvedi, ljudi djon-obraz kojima je reci i slagati kao dobar dan (da ne budem prostija), kad mi nije dan, pa mi sve nesto krene naopako (uflekam se, zagubim kljuceve, isprazni mi se mob., a bas mi treba...)...i kad se setim nekih ruznih&tuznih stvari, jos uvek me muka hvata...a, da i nenajavljena buka ranom zorom, kad mi prekine san, e, tad bih ubila nekog.

pod hitno da se udajes, kad nadjes nekog posalji sliku da ti kazem jel kreten ili nije :)))

podize me dogovaranje sa drugaricama o odlasku na vikend u bg,sam odlazak i posle prica o tome.od ta dva dana mogu da budem vesela ceo mesec
podize me i rano budjenje i odlazak sa tatom da vadimo mreze.pa cak i kad mislim o tome ,popravi mi raspolozenje
otvaranje maila,a tamo poruka,svaka poruka na mobilnom,cak i ona koja me naljuti,od crnogorca
svaki vikend kod mojih.to su samo po tri sata dva puta nedeljno,ali uvek svi budemo veseli i super se druzimo
spusti me kad mi se najave gosti :(
kad otvorim face,a tamo poruke na koje moras da odgovoris,jer se vidi kad si ih procitao,a ne pise ti se radi reda
kad mi muz natovari nesto od obaveza sto podrazumeva cekanje u redu...
spusti me kad se deca svadjaju,bezrazlozno,samo da ne izadju iz forme
kad sredim kucu,ili skuvam rucak,a oni se bahate,jedu kod drugara,ili ostave haos iza sebe,pa kad im kazes da to nije ok,vidis da im nije cak ni neprijatno

hodanje pogresnom stranom ulice :evil:
nepostovanje dogovara
zima/kisa/sneg/vetar :evil:

a spustanje, neka fala ionako mi je nizak, samo vi mene nervirajte :lol:

Back