Neko vas ispali... to boli...

Avet:
ma ......

normalno je da nekad ispalis nekoga ....

al , ja naravno uvek imam mob ( i to 2 ) , pa lepo zovnem , kazem , necu , nemogu .....

i tako .....

evo , bas sinoc , zvao me drug da mu donesem neki produzni kabal , i neke sitnice , preselio se , pa mu treba .....
i ja kazem , evo idem prema stanu , sa` cu , i navataju me ebeni policajci , i oni izvise .....

ebi ga , mora se ponekad ....

sasvim je normalna pojava :roll:

jeste :)

Shinoda:
I ti imas problema sa kerovima?

ma jok , cimaju oni mene stalno .....

nemam ja problema sa njima .... :lol:

ja sam problem njima .... :lol:

ma , sinoc , idem ja ka setalistu , i oni stoje na rampi , pitam ja , moze li se dolje , oni kazu da, ja odem , kad sam se vracao , prc kazna ....

al , nije mi vredelo da se svadjam :roll:

zato sam ga spustio pored kolega tako nisko ..... :mrgreen:

Ja obicno kad me neko ispali imam posle toga veliku svadju sa tim ;nekim'.... i interesantno je sto me uvjek ispale najvise pola sata prije nego treba da se vidimo....
Rijetko kad ispaljujem ljude,jer kad se nesto dogovorim to ispunim.... A to sto mi isksne zbog cega bih mozda islalila nekoga,odlozim,jer ovo sam prvo ugovorila i kraj...

ja se trudim da nikoga ne ispalim....ponekad i previshe bitne stvari ostavim samo da ne bih ispalila nekog....za sada tnx Bogu nikad me niko nije ispalio....mada i jednom ce se to desiti....tako da ne znam kako cu se ponashati....mada mislim da treba shvatiti tu osobu, u ovom sluchaju tvoju drugaricu,jer sigurno je imala neki razlog zbog kog nije mogla da ode na tu zurq....

decko88:
Evo posto mi se dva puta to desilo u poslednje vreme otvaram temu.

Prvo me je bivsa devojka pozvala na koncert nevernih beba pa mi rekla da ne moze da ide :-x a upravo mi je drugarica poslala poruku kako ne moze da ide sa mnom na zurku iako smo se danas sve lepo dogovorili. :-x :-x :-x
Meni ce biti uzasno bedno veceras kad se sam pojavim na zurci a trazio sam sestri dve karte.
Kako se ponasate kada vas neko ispali? Mene to izvodi iz takta ali opet oprostim toj osobi jer bes mora da prodje. Ja se licno uvek trudim da odrzim obecanje i skoro mi se nikad ne desi da nekog ispalim (sta god se dogovorili) a ako se ipak desi, to je neki DOBAR razlog bio.

To se i meni desava...stvarno nije u redu da te tako ispaljuju,ali moras da se pomiris s tim.....nadji nekog drugog ko ce s tobom ici na zurku i provedi se tamo kao nikad... :D
A da i za pohvalu je to sto se trudis da nikoga ne ispalis,to je odlicno,i ja retko srecem takve osobe!

Back