Neko se zadovoljava pored vas?

:D

nije dobar s glavom, stvarno
meni je to odvratno

šta ti je odvratno?

- - - - - - - - - -

Kako ta zena, a i ova iz perfine price nisu osetile stid sto covek pored njih mora da se sam zadovoljava? Jos gore ti to dalje prenosis, kao nevina zrtva. Meni to nije normalno ponasanje tih zena.

ljudi se otuđe dovoljno je da te partner nekoliko puta pedalira i ti posle više nemaš snage ni da tražiš....

:rotf:

Bravo momče vera ti je čvrsta nebesa će te nagraditi jednim bogougodnim sexom negde oko božića hahaha

:zag:

- - - - - - - - - -

da, da shvatila sam samo još ne videh ženu na rasklapanje pa ne znam kako ide upotreba pojedinih delova njenog tela
a ta glava !!
pa ona je najvažnija za dobar sex, čak je najvažnija za sex uopšte

Jednog dana cete svi krenuti mojim putem celibata, i ovaj svet ce biti jedno lepo i cisto mesto:zaljubljena:

Za dobar seks dovoljna je moja glava. :mrgreen:

na koju glavu misliš? ako misliš na veliku glavu onda ajde da ti poverujem, ako misliš na malu onda moram da te razočaram zato što žene ne mogu da požele sex ako vide muškarca u izazovnoj odeći kao što mogu muškarci kad vide ženu s dubokim dekolteom. ženama nešto drugo daje impuls. ni bojeva glava ne može da pomogne :lol:

- - - - - - - - - -

Jednog dana cete svi krenuti mojim putem celibata, i ovaj svet ce biti jedno lepo i cisto mesto:zaljubljena:

znaš da nisi daleko od istine. jutros vozim ćerku u školu i dok smo čekale na semaforu blejimo okolo. prelazi ulicu osoba za koju je teško utvrditi kog je pola. ja se na glas upitah bože da li je ovo muškarac ili žena iznenađena mešavinom hormona kod dotične osobe
a moja ćerka kaže to je baš ,,kjut,,

njenoj generaciji inače vidim to i po ostaloj deci je totalno kul da glume bespolna bića....
tako da celibat ili bespolnost hugivafakenivej.
neće morati da nas ubijaju više veštačkim virusima zbog prenaseljenosti planete.
sami ćemo to da rešimo:lol:

na koju glavu misliš? ako misliš na veliku glavu onda ajde da ti poverujem, ako misliš na malu onda moram da te razočaram zato što žene ne mogu da požele sex ako vide muškarca u izazovnoj odeći kao što mogu muškarci kad vide ženu s dubokim dekolteom. ženama nešto drugo daje impuls. ni bojeva glava ne može da pomogne :lol:

- - - - - - - - - -

znaš da nisi daleko od istine. jutros vozim ćerku u školu i dok smo čekale na semaforu blejimo okolo. prelazi ulicu osoba za koju je teško utvrditi kog je pola. ja se na glas upitah bože da li je ovo muškarac ili žena iznenađena mešavinom hormona kod dotične osobe
a moja ćerka kaže to je baš ,,kjut,,

njenoj generaciji inače vidim to i po ostaloj deci je totalno kul da glume bespolna bića....
tako da celibat ili bespolnost hugivafakenivej.
neće morati da nas ubijaju više veštačkim virusima zbog prenaseljenosti planete.
sami ćemo to da rešimo:lol:

Perfect, znamo se tacno 142 godine, i ti dobro znas da sam oduvek bio napredan, i da ono sto sada ja radim svi ce raditi kroz koju godinu:aha:

Meni su se sve moje erocke gaće isplatile, iako same gaće nisu dovoljne :mrgreen:.
Primetio sam da na prazno ne pale, mora da budu "popunjene". ;) :rotf:

Pa šta je trebalo da uradi? Da naskoči na nju? Da je spopadne?
Na njegove komplimente, rekla je da je manijak ili tako nešto....
Ja ne razumem, ispoštovao je granicu koju je ona postavila i sad je on odvratan... Smešno.

O ukusima se ne raspravlja

- - - - - - - - - -

ali oni nisu u vezi. kako da pokuša ako se samo druže? uvredio bi je i bacio crnu senku na njihovo prijateljstvo!

A ovako je nije uvredio, radeći to što je radio...?

šta ti je odvratno? - - - - - - - - - - ljudi se otuđe dovoljno je da te partner nekoliko puta pedalira i ti posle više nemaš snage ni da tražiš....
Istina, prvo ide pedala, pa onda prica po komsiluku i rodbini. Sta ce jadne kad im se muz tako ponasa, moraju da se snadju. I onda se nadje tuce prijateljica, a narocito prijatelja da je sazaljevaju, sto ona odbija, s indignacijom. Naravno, ovo rade samo neke izuzetne i hrabre zene.

Ovo je bila kritika zbog neiskrenosti i ona bi odgovorila da se plasi osude....

I naravno, sad laze sebe, plasi se da ne pogresi, jer za nju uvek drugi donose odluke

i kada treba sama to da uradi ima problem, pa joj treba podrska...

E, sad sledi odgovor na tvoje pitanje... odvratno mi je sto nije covek, nego razmazena idiotkinja.

Jer zamisli da taj njen otudjeni muz, pocne okolo da prica sve njene ispade? Koliko bi se uvredila?

Zar to nije seljanija koja se vidja po sudovima i socijalnim ustanovama, a koje pocinju pricama prijateljici?

Srecom, neki odrasli ljudi znaju da primene obrnutu psihologiju na razmazenu decu, pa se te price zavrse pre nego pocnu, a derle isprati na skolovanje.

Poslednja izmena:

Back