Neki solo muškarac?

Gde ste? :D Pišite - kada želite vezu šta vam je bitno, u čemu uživate, šta ne podnosite...
Ne mora biit prelepa ali da ima"ono nesto" sto se oseti, sto zraci...Da nije jako pasivna..Da nije previse ljubomorna...Da ne bude odmah posle 3 meseca veze srljanje u brak-tj da ne zeli brak kao BEG iz nesrecne porodice..Znaci jednu normalnu devojku s kojom veza treba lepo, spontano da se razvija...Za pocetak...

da,da kreirana filozofija da se zene osecaju manje vredno i osecaj krivice
to rade samo profi manipulatori, ozbiljni sadisti koji pretvaraju zene u roblje bez osecaja i misli

nekako bi vas obelezila, da neka trenutno nepazljiva zena ne padne u vase bolesne sape
pogotovo nevina
posto neka druga moze vec da ti se mame mamine
Zasto bi neko pomisljao bilo sta ozbiljno sa zenom koja je promenila mnogo partnera. Pa sanse da joj ti odgovaras su minimalne. Plus ako je sirotinja onda si navukao dvostruku bedu na glavu. Ako ima love onda dolazi u obzir.

Ja sam imala nekih 10 muskaraca, vecina mi je sluzila za pražnjenje. Samo su me dvojica povredila, možda čak i samo jedan.
Interesuje me vaše stručno mišljenje, je l moguće da nađem nekog da se volimo ili ipak previše znam, a znam?

Back