Neki se ne vole lijepo oblacit, a imaju para i lazu zene, a zna se da zene vole lijep

Skuplje stvari su bolje, da se ne lažemo :D Mnogo su udobnije, 5 puta duže traju, a i lepše su u 90% slučajeva :) Kada sam počeo da kupujem da kažem ozbiljnije marke tipa Lacoste, Bogner, Levis itd.. izvalio sam da pre svega zbog udobnosti nmg više da kupujem u Zari, Legendu itd. Ne mogu ni u jednoj od ove 3 stvari da se porede npr Zara farmerke sa Levis 501 kao ni Nike majica sa Hummel majicom. Mnogo mi je draže da jednom mesečno kupim neku od tih boljih marki nego 3 od ovih lošijih, a i vodim se takođe onim '' Nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftino '' :D

Poslednja izmena:
o oblacenje.
Ono sto je krajnje zanimljivo je da svi znaju da zene privlaci lijepa garderoba, i to onda kad muskarac zeli iz - da se tako izrazim - filozofskih razloga da se lijepo obuce; iz iskrenih razloga. Kako onda da se desava ovo: oni koji su spremni na veliki grijeh, i ujedno i veliku bolest, a to je: da sve slazu da bi osvoili zenu,- da ti uglavnom ne odluce da se oblace lijepo, nisu "radi" tome, iako znaju bi im to mnogo donijelo u ocima zrtve laganja?

Moram da kazem i to da siromasni nisu ustvari u nemogucnosti da kupuju lijepu robu, jer originalna maica neke jake modne kuce moze da traje izgledom "kao nova" i po vise od 7 godina...i nije dosadjivanje "gledaocima" ako si svaki drugi dan u istoj njoj.

Imati pare a neoblaciti se lepo nije normalan muskarac mi u Hercegovini takvog cojeka nazivamo ters cojek

Back