Јежи се, твоје право, исто тако моје право да будем романтичанСтрашно. То са романтиком. Јежим се таквих мушкараца.
Ми смо волели ћумезе а и сад смо такви.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јежи се, твоје право, исто тако моје право да будем романтичанСтрашно. То са романтиком. Јежим се таквих мушкараца.
Ми смо волели ћумезе а и сад смо такви.
ma ocemo al nemos se dogovorimo.Сад сви као већ знате шта је он урадио, и шта девојка мисли о њему, и шта је погрешио и шта је требало другачије и...
Дајте човеку име неког нормалног кафића где може да разговара са девојком на миру.![]()
Iz tog razloga i odustajem od Krste, odavno čekam da mi pošalju potvrdu da želim obrisati nalog, jer ti postaviš temu za jedno, oni pišu o nečemu trećem... ali rekoh, ajde kad još nisam obrisao da bar iskoristim za ovo.. ali izgleda nema baš nekih saveta.Сад сви као већ знате шта је он урадио, и шта девојка мисли о њему, и шта је погрешио и шта је требало другачије и...
Дајте човеку име неког нормалног кафића где може да разговара са девојком на миру.![]()
Iz tog razloga i odustajem od Krste, odavno čekam da mi pošalju potvrdu da želim obrisati nalog, jer ti postaviš temu za jedno, oni pišu o nečemu trećem... ali rekoh, ajde kad još nisam obrisao da bar iskoristim za ovo.. ali izgleda nema baš nekih saveta.
Hahaha, ali nismo u NišuВоди је у Бомбај.
Или у Биоскоп.
У граду са милион кафића ти тражиш од нас у који да идеш.Iz tog razloga i odustajem od Krste, odavno čekam da mi pošalju potvrdu da želim obrisati nalog, jer ti postaviš temu za jedno, oni pišu o nečemu trećem... ali rekoh, ajde kad još nisam obrisao da bar iskoristim za ovo.. ali izgleda nema baš nekih saveta.
Нисам из Београда, не знам локале, не излазим превише. Помогни или не коментариши, просто и једноставноУ граду са милион кафића ти тражиш од нас у који да идеш.
Добро. Иди у кафић "Оk.no" на Обилићевом венцу.Нисам из Београда, не знам локале, не излазим превише. Помогни или не коментариши, просто и једноставно![]()
Romantiku razbije račun. S obzirom da curu nećeš da vodiš na Banovo brdo u kafić nego u centru.Dakle neki romantičan kafić, pod tim mislim nešto gde nije previše glasna muzika, gde su svetla prigušena i to.. pucajte! Imam 19 godina, tako da nemojte davati nešto gde idu samo stariji i to.
Sta fali B.Brdu,ima onaj sa kubanskom muzikom,sa donje strane pozoristaRomantiku razbije račun. S obzirom da curu nećeš da vodiš na Banovo brdo u kafić nego u centru.
Bez uvrede. Nekom je mozda malo nezgodno , pa hoce nesto u centru za početak.Sta fali B.Brdu,ima onaj sa kubanskom muzikom,sa donje strane pozorista
U centru mogu svi da ga vide.Bez uvrede. Nekom je mozda malo nezgodno , pa hoce nesto u centru za početak.
Kakvih padobranaca? Nisam cuo za izraz ranije da sam siguran na šta mislis.U centru mogu svi da ga vide.
Ovde je siguran da neće biti padobranaca
Slučajno naleti neko koga zna,pa sedne za njihov stoKakvih padobranaca? Nisam cuo za izraz ranije da sam siguran na šta mislis.![]()
Padobranci su u moje vreme bili nezvani ljudi na žurciSlučajno naleti neko koga zna,pa sedne za njihov sto
Aha ok. Hvala.Slučajno naleti neko koga zna,pa sedne za njihov sto
To je ruzno s obzirom da je zurka privatnog tipa.Padobranci su u moje vreme bili nezvani ljudi na žurci
Sto ti je jaz generacijeTo je ruzno s obzirom da je zurka privatnog tipa.
Nemate vi pojma,kakve su zurke nekad bile u BgTo je ruzno s obzirom da je zurka privatnog tipa.
Zovu jednog i on pozove jos 10 likova i oni povedu jos 10 svaki.Nemate vi pojma,kakve su zurke nekad bile u Bg
Ne preteruj.Zovu jednog i on pozove jos 10 likova i oni povedu jos 10 svaki.![]()