Dakle neki romantičan kafić, pod tim mislim nešto gde nije previše glasna muzika, gde su svetla prigušena i to.. pucajte! Imam 19 godina, tako da nemojte davati nešto gde idu samo stariji i to.
vodio sam zhenu u Eskalero, potom Grineti, Kandahar u silikonskoj dolini (chajevi), potom klub knjizhevnika,Dakle neki romantičan kafić, pod tim mislim nešto gde nije previše glasna muzika, gde su svetla prigušena i to.. pucajte! Imam 19 godina, tako da nemojte davati nešto gde idu samo stariji i to.
Ово је четврти пут.Ако би девојку први пут да изведеш негде, онда је боље да то буде неки обичан кафић, а не неки специјалан.
Треба да јој буде опуштено, а не да буде под притиском због тога што је дошла на специјално место.
Не сме девојка да пије има здравствене проблеме...Нервира ме израз 'извести девојку у кафић/ресторан'. Мене нико није 'изводио', ишли смо у кафић заједно и равноправно сам плаћала своје рачуне. Је л' то неки нови конзервативизам однекуд изронио, нисам обавештена.
И још романтичан кафић тражи, дај бре, који кичерај од мушкарца. Дрмните пиво пријатељу, имате тога гдегод.
Плаћаш ако радиш а она не. Чуј бонтон...Не сме девојка да пије има здравствене проблеме...
Плаћам ја, такав је бонтон у Србији. Хвала.
Види колега, ми старији знамо са чим се суочаваш. Правили смо иста срања која ти управо правиш.Ово је четврти пут.
izgleda da ti je i rec dzentlmen nepoznata.Нервира ме израз 'извести девојку у кафић/ресторан'. Мене нико није 'изводио', ишли смо у кафић заједно и равноправно сам плаћала своје рачуне. Је л' то неки нови конзервативизам однекуд изронио, нисам обавештена.
И још романтичан кафић тражи, дај бре, који кичерај од мушкарца. Дрмните пиво пријатељу, имате тога гдегод.
pa nije reko da ce tebe da izvede. Nismo svi isti........neko voli popa, neko popadiju, neko popovu cerku.Страшно. То са романтиком. Јежим се таквих мушкараца.
Ми смо волели ћумезе а и сад смо такви.
pa nije reko da ce tebe da izvede. Nismo svi isti........neko voli popa, neko popadiju, neko popovu cerku.
Треби у ствари не треба романтични кафић,
већ кафић где столови нису за кафенисање, него мало издвојени. У Нишу је за то најбољи "Бомбај", за БГ не знам. Још је на нивоима, спрат и полуспрат, па спрат, и нису класика столови, већ неким индијским полупреградама мало издвојени, па имаш приватност, а не седите једно преко пута другог, већ једно поред другог (остало су неки табуреи, па нико ту не седа), и онда је много лакше за интимизацију.
Не треба ти романтични, него неки где је добро за интимизирање. Да су столови мало издвојени у неке сепарејчиће или нешто слично. Што Ђорђи рече, на спрату. Спрат ти нпр. треба, излованије је. И да су мало пригушена светла, зидови тамнији...тако нешто, али да не изгледа на први поглед романтично, да јој не правиш неки притисак. Опуштенција. Само уз опуштену атмосферу, опустиће се и она.
Mora se dogovorimo i damo zajednicko saopstenje.
ovaj tek sad nema pojma di da izvede zensku.
Предузеће она, видиш да од овог џентлмена леба нема.Да. Унервозиће се још више, а већ три вагона је пропустио. Овај четврти му је последњи вагон у који може да ускочи, или оде воз код другог машиновође.
Мора да јој се много свиђа, чим је пристала и четврти пут да га трпи док ништа не предузима.
Предузеће она, видиш да од овог џентлмена леба нема.
Много тога није рек'о,
али можемо из написаног да претпоставимо, да је у малом проблемчићу.
Три пута већ изводи рибу, три пута није скупио муда да атакује (мсм..разумем ја њега, није да га не разумем).
И риба му даје четврту шансу.
а он зна да ће опет да зајебе као прва три пута, и осећа да му је ово последња шанса, ако сад не крене у акцију, оде она код оног другог што зна како се тражи цупи.
И сад је решио да направи план, а једина му је идеја неки романтични кафић.
Јбг..заебано је то, много.
a sta, i ti si tad jurio kafici ovde na krsti ?Ех, да ми је ова памет, а оне године.
Ko то каже да не радим😏.Плаћаш ако радиш а она не. Чуј бонтон...
Имаш 19 година, ти си издржавано лице и не изигравај галантног џентлмена, леба ти.
Био сам у бомбају, јесте добар. На то сам и циљао, нешто такво, само не знам како да се изразим.Треби у ствари не треба романтични кафић,
већ кафић где столови нису за кафенисање, него мало издвојени. У Нишу је за то најбољи "Бомбај", за БГ не знам. Још је на нивоима, спрат и полуспрат, па спрат, и нису класика столови, већ неким индијским полупреградама мало издвојени, па имаш приватност, а не седите једно преко пута другог, већ једно поред другог (остало су неки табуреи, па нико ту не седа), и онда је много лакше за интимизацију.
Не треба ти романтични, него неки где је добро за интимизирање. Да су столови мало издвојени у неке сепарејчиће или нешто слично. Што Ђорђи рече, на спрату. Спрат ти нпр. треба, излованије је. И да су мало пригушена светла, зидови тамнији...тако нешто, али да не изгледа на први поглед романтично, да јој не правиш неки притисак. Опуштенција. Само уз опуштену атмосферу, опустиће се и она.