Neki Hrvati i danas veličaju svoje ubice...

Vidi, ja govorim o odgoju svog sina koji sad ima 21 godinu.
Nije točno da se neprestano priča o ratu u Hrvatskoj. Mladi ljudi ne obraćaju više pažnju na to.
Tvoja klinka je imala nesreću da je naletjela na dijete zatucanih roditelja i to je sve.
Najbolje zaboraviti i ići dalje. Ima toga i u Srbiji i u BiH i u CG.
Pogledaj samo na ovom forumu koliko kroatofoba ima. Šta misliš kako će oni odgajati svoju djecu?
Znaci ti i ja pokrecemo pokret za miroljubivu aktivnu koegzistenciju.Tu si u pravu kad kazes za roditelje onog klinca.Ali nisu oni bas iznimka.Zanimalo bi me, da smo kojim slucajem skolski kolege da li bi imao hrabrosti sjesti sa mnom u naj in kafic?Naravno ne u Zagrebu, nego recimo u Sibeniku, Zadru, Varazdinu, Vukovaru?

Znaci ti i ja pokrecemo pokret za miroljubivu aktivnu koegzistenciju.Tu si u pravu kad kazes za roditelje onog klinca.Ali nisu oni bas iznimka.Zanimalo bi me, da smo kojim slucajem skolski kolege da li bi imao hrabrosti sjesti sa mnom u naj in kafic?Naravno ne u Zagrebu, nego recimo u Sibeniku, Zadru, Varazdinu, Vukovaru?

Evo ti u Osijeku nedavno bila fešta sa 40 turbo-folk pjevača iz Srbije i RS.
Klubovi sa narodnjacima su najpopularniji u Hrvatskoj.
Ekavica se bez ikakvih problema sve više i sve češće čuje.
Danas gledam na Novoj blic intervjue ispred pravoslavne crkve u Zagrebu.
Jasno je da su svi Srbi i pravoslavci tamo, ali su svi bili veseli i nasmijani i govorili onako kako su navikli. Neki ekavicom, neki ijekavicom.
Nitko se nije plašio da ga "ustaše" vide na televiziji i da će ga maltretirati.
A otprilike takvo ozračje se želi ovdje prikazati.

Ja bih s tobom ili bilo kim drugim ne samo otišao na kavu, nego i na bilo kakvu feštu i svima bih te predstavio kao prijateljicu Srpkinju, kao što i svoju ženu svima predstavim imenom koje je tipično srpsko i pojasnim ako je potrebno da je Srpkinja.
Ama baš nikad nismo naišli na bilo kakav problem. Čak imam dojam da je ljudima drago kad je upoznaju što je Srpkinja.

Evo ti u Osijeku nedavno bila fešta sa 40 turbo-folk pjevača iz Srbije i RS.
Klubovi sa narodnjacima su najpopularniji u Hrvatskoj.
Ekavica se bez ikakvih problema sve više i sve češće čuje.
Danas gledam na Novoj blic intervjue ispred pravoslavne crkve u Zagrebu.
Jasno je da su svi Srbi i pravoslavci tamo, ali su svi bili veseli i nasmijani i govorili onako kako su navikli. Neki ekavicom, neki ijekavicom.
Nitko se nije plašio da ga "ustaše" vide na televiziji i da će ga maltretirati.
A otprilike takvo ozračje se želi ovdje prikazati.

Ja bih s tobom ili bilo kim drugim ne samo otišao na kavu, nego i na bilo kakvu feštu i svima bih te predstavio kao prijateljicu Srpkinju, kao što i svoju ženu svima predstavim imenom koje je tipično srpsko i pojasnim ako je potrebno da je Srpkinja.
Ama baš nikad nismo naišli na bilo kakav problem. Čak imam dojam da je ljudima drago kad je upoznaju što je Srpkinja.
Moram se nasmijati tvom komentaru o turbo klubovima.Zar mislis da smo svi mi seljacine?Da pojasnim, i ja kad odem nemam problema svi znaju da sam Srpkinja.Ali htjela sam nesto drugo reci, da ova djeca koja su nova generacija nikad nece biti onakvi kakvi smo mi bili.Moju djecu kad cuju kako govore, odmah poprijeko gledaju i dobacuju im.A to nije ugodno.A Ti si zaista iznad sredine.I to visoko.Kad dodjem idemo na kavicu u Kavkaz.Valjda jos radi?

НЕЋЕМО, НЕ МОЖЕМО И НЕ СМЕМО ДА ЗАБОРАВИМО!!!

А децу ћемо, као и увек до сада, одгајати у духу православља!!!

Nisi me shvatio.
Reko sam da mala od Ewe Kant zaboravi na neugodan događaj na Facebooku.

Povijest se ne smije zaboravljati. Kažu da je ona učiteljica života. :ok:

Moram se nasmijati tvom komentaru o turbo klubovima.Zar mislis da smo svi mi seljacine?Da pojasnim, i ja kad odem nemam problema svi znaju da sam Srpkinja.Ali htjela sam nesto drugo reci, da ova djeca koja su nova generacija nikad nece biti onakvi kakvi smo mi bili.Moju djecu kad cuju kako govore, odmah poprijeko gledaju i dobacuju im.A to nije ugodno.A Ti si zaista iznad sredine.I to visoko.Kad dodjem idemo na kavicu u Kavkaz.Valjda jos radi?

Kavkaz radi, samo mi je daleko!

Ja ti nudim kavicu na Stradunu recimo! ;)

Ili na Cavtatskoj rivi!

To što je neki ludak napisao na clipu da su ustaški zločini, ne znači da je to istina.
Ustaše su prestale postojati u Hrvatskoj 1945.

ovo fotka iz perioda 1941-1945 ?

200px-Thompson_Maksimir_17.6.2007_1.jpg

Back