Neke se ljute ako im ne ponudis vezu ili seks poslije malo vremena

:)
Malopre sam bas pomenula Vudi Alena i Barbaru Strejsend kao primere, fizicki ne bas privlacnih, ali za suprotni pol neodoljivih. Kada neko ima energiju, sve drugpo je nebitno :aha:
aaa prvi put cujem ovo, kom vudi alen privlacan? :sad2: meni je covek grozan po svim kriterijumima, kad ga vidis neka bolesna perverzija izbija iz njega, bre pa covek je u vezi sa zenom kojoj j bio ocuh :sad2: on je meni u istoj kategoriji sa tomom kruzom, bolestina et ic best, toliko su mi odbojni da svesno ne zelim ni da gledam filmove u kojima se licno pojavljuju :(

aaa prvi put cujem ovo, kom vudi alen privlacan? :sad2: meni je covek grozan po svim kriterijumima, kad ga vidis neka bolesna perverzija izbija iz njega, bre pa covek je u vezi sa zenom kojoj j bio ocuh :sad2: on je meni u istoj kategoriji sa tomom kruzom, bolestina et ic best, toliko su mi odbojni da svesno ne zelim ni da gledam filmove u kojima se licno pojavljuju :(

Poenta i jeste u tome da je Vudi gabor, al da je unatoc tome kresao dobre ribe, i jos uvek kara tu piletinu.

pa bogomoljka spomenu energiju, a ja baskazem da ja samo vidim bolestinu kako izbija iz njega.
krese svaki gabor koji ima para/slave/uticaja, nije to nista novo, al to nema veze sa napisanim koliko ja shvatam.

Tacno, Vudi je i moralni pigmej, al ipak je zadrzavao kraj sebe zene koje je osvajao, Dajan Kiton i Mia Farou su mogle da biraju muskarce, jednako uspesne i ostvarene kao sto je bio i benasti Vudi, pa ipak su se zalepile za njega. :)

vudi ima patku do malo iznad kolena ako nis znala... a tis jos mlada i zaludjena torzoima i glupim debilnim sportistima koji dizu tegove pa te razumem... kad sazris emotivno a narocito intelektualno naucices da muskarac moze da bude visok i samo 150, da je celav i polu do skoro impotentan a da ga skoro sve zene obozavaju do ludila i zbog njega budu spremne da rade gluposti za koje nisu ni znale da su u stanju :lol:

Back