gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Malopre sam bas pomenula Vudi Alena i Barbaru Strejsend kao primere, fizicki ne bas privlacnih, ali za suprotni pol neodoljivih. Kada neko ima energiju, sve drugo je nebitno![]()
Dobri primeri.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malopre sam bas pomenula Vudi Alena i Barbaru Strejsend kao primere, fizicki ne bas privlacnih, ali za suprotni pol neodoljivih. Kada neko ima energiju, sve drugo je nebitno![]()
A zasto same ne ponude? Ljute se cak i ako znaju da bi pristao ako bi one ponudile. Pa zasto? Jeste li vi nesto bolje od nas? Uzvisenija bica?
A zasto same ne ponude? Ljute se cak i ako znaju da bi pristao ako bi one ponudile. Pa zasto? Jeste li vi nesto bolje od nas? Uzvisenija bica?
Pa priroda tako uredila... da vi idete za nama i vičete "daj", a mi da trčimo dva kruga...![]()
aaa prvi put cujem ovo, kom vudi alen privlacan?
Malopre sam bas pomenula Vudi Alena i Barbaru Strejsend kao primere, fizicki ne bas privlacnih, ali za suprotni pol neodoljivih. Kada neko ima energiju, sve drugpo je nebitno![]()
aaa prvi put cujem ovo, kom vudi alen privlacan?meni je covek grozan po svim kriterijumima, kad ga vidis neka bolesna perverzija izbija iz njega, bre pa covek je u vezi sa zenom kojoj j bio ocuh
on je meni u istoj kategoriji sa tomom kruzom, bolestina et ic best, toliko su mi odbojni da svesno ne zelim ni da gledam filmove u kojima se licno pojavljuju
![]()
pa bogomoljka spomenu energiju, a ja baskazem da ja samo vidim bolestinu kako izbija iz njega.Poenta i jeste u tome da je Vudi gabor, al da je unatoc tome kresao dobre ribe, i jos uvek kara tu piletinu.
pa bogomoljka spomenu energiju, a ja baskazem da ja samo vidim bolestinu kako izbija iz njega.
krese svaki gabor koji ima para/slave/uticaja, nije to nista novo, al to nema veze sa napisanim koliko ja shvatam.
aaa prvi put cujem ovo, kom vudi alen privlacan?meni je covek grozan po svim kriterijumima, kad ga vidis neka bolesna perverzija izbija iz njega, bre pa covek je u vezi sa zenom kojoj j bio ocuh
on je meni u istoj kategoriji sa tomom kruzom, bolestina et ic best, toliko su mi odbojni da svesno ne zelim ni da gledam filmove u kojima se licno pojavljuju
![]()