Neke se ljute ako im ne ponudis vezu ili seks poslije malo vremena

A zasto same ne ponude? Ljute se cak i ako znaju da bi pristao ako bi one ponudile. Pa zasto? Jeste li vi nesto bolje od nas? Uzvisenija bica?

Nikada se ne bih nudila nekome. Ne znam koliko da se raspadam za njim. Nismo bolje, ali nisam lovac. To ocekujem od muskarca. Smatram da se suprotnim ulogama umanjuje ono glavno kod oboje, njegova muzevnost i moja zenstvenost. Vazno mi je da znam da me zeli, a ne da me prihvata samo zato sto sam mu ponudjena, dostupna. Primer iz uvoda dozivljavam kao isprosenu, iznudjenu,... paznju. Ne, hvala.
Bila vec tema 100 puta...

Nikada se ne bih nudila nekome. Ne znam koliko da se raspadam za njim. Nismo bolje, ali nisam lovac. To ocekujem od muskarca. Smatram da se suprotnim ulogama umanjuje ono glavno kod oboje, njegova muzevnost i moja zenstvenost. Vazno mi je da znam da me zeli, a ne da me prihvata samo zato sto sam mu ponudjena, dostupna. Primer iz uvoda dozivljavam kao isprosenu, iznudjenu,... paznju. Ne, hvala.

Donekle se slazem. To o cemu ti pricas praktikujem kod muskaraca sa kojima bih nesto ozbiljnije i na duze staze i mogu ti reci da vrsi posao :mrgreen:

Ali ako je kombinacija u pitanju i ako mi se hoce, startujem i prva tu nemam taj problem :lol:

kao što rekoh...pravo žensko

Skroz se slažem sa tobom, tako i ja...po tom pitanju nikad neću biti "emancipovana" :D
Dok me muškarac sam ne primeti i poželi, mogu da dubim na trepavicama gola bez uspeha : )))

Skroz se slažem sa tobom, tako i ja...po tom pitanju nikad neću biti "emancipovana" :D
Dok me muškarac sam ne primeti i poželi, mogu da dubim na trepavicama gola bez uspeha : )))

Moja priroda je takva, da ne moze ni da primeti u pocetku da mi se dopada. Moze samo da dobije reakciju na svoj prilaz, nastup. Ni ne pokusavam da skrenem paznju.
Najotvorenija sam prema onima koji me ni malo ne zanimaju, pa oni cesto steknu pogresan utisak.

Mozda i on zeli da zna da ga ti zelis :zper:

Mozda se i on oseca bedno jer si ga ti prihvatila kao siroce :lol:

Oboje moraju da pokazuju znake :per: da zele i da se tako privuku :rumenko:

Moja priroda je takva, da ne moze ni da primeti u pocetku da mi se dopada. Moze samo da dobije reakciju na svoj prilaz, nastup. Ni ne pokusavam da skrenem paznju.
Najotvorenija sam prema onima koji me ni malo ne zanimaju, pa oni cesto steknu pogresan utisak.

Izvini, a kako onda primeti da ti se dopada? Ok da cekas da on te startuje, ali cesto to nece samo od sebe, ipak treba inicijalna kapisla i sa tvoje strane :)

Izvini, a kako onda primeti da ti se dopada? Ok da cekas da on te startuje, ali cesto to nece samo od sebe, ipak treba inicijalna kapisla i sa tvoje strane :)

Jel mogu ja?
Ne treba, ako mu se stavrno dopadam prićiće bez ijednog mog miga :D
Bar je do sada uvek bilo tako, a kad sazna da se i on meni dopada, sreća, sreća, radost :P

Nismo.
Evo, bas ovih dana slusam probleme dve drugarice. Obe su navalentne, nasrtljive,...

Tako samo odbijaju prave muškarce :D

Back