- Poruka
- 136
A zasto same ne ponude? Ljute se cak i ako znaju da bi pristao ako bi one ponudile. Pa zasto? Jeste li vi nesto bolje od nas? Uzvisenija bica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto same ne ponude? Ljute se cak i ako znaju da bi pristao ako bi one ponudile. Pa zasto? Jeste li vi nesto bolje od nas? Uzvisenija bica?
a neke se ljute ako im ne potražiš ubrzoA zasto same ne ponude? Ljute se cak i ako znaju da bi pristao ako bi one ponudile. Pa zasto? Jeste li vi nesto bolje od nas? Uzvisenija bica?
a neke se ljute ako im ne potražiš ubrzo
znaš ono tipa ajde bre šta čekaš nemogu više
Eto, zenama nikako udovoljiti.
Nikada se ne bih nudila nekome. Ne znam koliko da se raspadam za njim. Nismo bolje, ali nisam lovac. To ocekujem od muskarca. Smatram da se suprotnim ulogama umanjuje ono glavno kod oboje, njegova muzevnost i moja zenstvenost. Vazno mi je da znam da me zeli, a ne da me prihvata samo zato sto sam mu ponudjena, dostupna. Primer iz uvoda dozivljavam kao isprosenu, iznudjenu,... paznju. Ne, hvala.
Bila vec tema 100 puta...
kao što rekoh...pravo ženskoNikada se ne bih nudila nekome. Ne znam koliko da se raspadam za njim. Nismo bolje, ali nisam lovac. To ocekujem od muskarca. Smatram da se suprotnim ulogama umanjuje ono glavno kod oboje, njegova muzevnost i moja zenstvenost. Vazno mi je da znam da me zeli, a ne da me prihvata samo zato sto sam mu ponudjena, dostupna. Primer iz uvoda dozivljavam kao isprosenu, iznudjenu,... paznju. Ne, hvala.
Nikada se ne bih nudila nekome. Ne znam koliko da se raspadam za njim. Nismo bolje, ali nisam lovac. To ocekujem od muskarca. Smatram da se suprotnim ulogama umanjuje ono glavno kod oboje, njegova muzevnost i moja zenstvenost. Vazno mi je da znam da me zeli, a ne da me prihvata samo zato sto sam mu ponudjena, dostupna. Primer iz uvoda dozivljavam kao isprosenu, iznudjenu,... paznju. Ne, hvala.
Skroz se slažem sa tobom, tako i ja...po tom pitanju nikad neću biti "emancipovana"
Dok me muškarac sam ne primeti i poželi, mogu da dubim na trepavicama gola bez uspeha : )))
Moja priroda je takva, da ne moze ni da primeti u pocetku da mi se dopada. Moze samo da dobije reakciju na svoj prilaz, nastup. Ni ne pokusavam da skrenem paznju.
Najotvorenija sam prema onima koji me ni malo ne zanimaju, pa oni cesto steknu pogresan utisak.
Moja priroda je takva, da ne moze ni da primeti u pocetku da mi se dopada. Moze samo da dobije reakciju na svoj prilaz, nastup. Ni ne pokusavam da skrenem paznju.
Najotvorenija sam prema onima koji me ni malo ne zanimaju, pa oni cesto steknu pogresan utisak.
Zar nismo svi takvi?
Izvini, a kako onda primeti da ti se dopada? Ok da cekas da on te startuje, ali cesto to nece samo od sebe, ipak treba inicijalna kapisla i sa tvoje strane![]()
Izvini, a kako onda primeti da ti se dopada? Ok da cekas da on te startuje, ali cesto to nece samo od sebe, ipak treba inicijalna kapisla i sa tvoje strane![]()
Nisamti si stidljiva ?
Nismo.
Evo, bas ovih dana slusam probleme dve drugarice. Obe su navalentne, nasrtljive,...
NisamAli ne iniciram kontakt sa muskarcima, nije moj manir.
Jel mogu ja?
Jel mogu ja?
Ne treba, ako mu se stavrno dopadam prićiće bez ijednog mog miga
Bar je do sada uvek bilo tako, a kad sazna da se i on meni dopada, sreća, sreća, radost
Tako samo odbijaju prave muškarce![]()
NisamAli ne iniciram kontakt sa muskarcima, nije moj manir.