Posmatranjem ljudi zapazio sam da ljudima raste kosa na celu na 5 nacina i na osnovu nekog svog iskustva pokusavam da izvedem neku svoju sopstvenu procenu o tim ljudima,da izvedem neki stereotip ili tezu sto ce bar u 50% slucajeva biti ispravno. znaci pokusavam da spijim babe i zabe,pokusavam da na osnovu rasta kose na celu barem nesto izvedem o tim osobama.

Posto nisam zavrsio psihologiju nemam podatke niti znam da li je neko o ovome vec radio neku studiju ili je lupao kao ja.
tip 1
ono sto sam zapazio kod ovog tipa ima izrazeniji i slabiji tip celavosti na temenu i verujem da se karakterno razlikuju. Ovakvi ljudi iz ono sto sam ja imao primera se mahom druze sa ljudima koji imaju isti tip celavosti na temenu ili sa tipom 2 i 3. Dominantni,hrabri,ne prezaju od sile da bi ostvarili svoje ciljeve i takav imaju i autritet u drustvu,autoritet sile,ali ne snalaze se ni lose sa humorom.
tip 2
ne bas toliko inteligentni i dominantni kao prvi tip,ali ne zaostaju puno,otvoreni za razgovor,ali i ograniceni nekim svjim idejama i zivotnim stilom.
tip3 pravougaono celo
nisam nasao nigde sliku sa kracom kosom,ali bih rekao da ima pravougaono celo,ovi ljudi su lepi i privlacni zemkama (bio je i ovaj dok se nije operisao),ali sam primetio da su isto egocentricni i su teski za druzenje ako niste spremni za vece kompromise.
tip 4 coskovi cela u obliku kvadrata
nisam uspeo naci sliku nijedne osobe,a sebe necu da kacim.

Ovo mi je najgori i najzagonetniji tip,nisam nijednu osobu do sebe sreo da ima da joj ovako raste kosa. Svima je ako imaju kose na slepoocnicama u obliku trougla. Slazem se ok sa tipom 3 dobro,ali se ne slazem sa 1 tipom,a 2gi mi je onako tu i tamo,mogu da ih trpim ali me nerviraju osobe ili imamo totalno drugacije vidjenje stvari 5 su mi totalno odbojni,njih prirodno mrzim.
tip 5 izrazito siroko celo (ne mogu da nadjem bas dobar i ocigledan primer,msm imam ga ali necu da kazim sliku drugih ljudi sa fejsbuka)