Некада и сада

KPCTAHK

Veoma poznat
Poruka
10.643
~ ауторска тема ~

Некада, још у време највећег филозофа свих времана, мога брата Платона, улицама Атине лила се река младежи која је узвикивала:

"ПАИДЕИА, ПАИДЕИА, ПАИДЕИА!" (образовања, знања),

а сада, гле по градовима Србије, нарочито нашег унеређеног престоног града, Београда:

"БЛОКИРАЈМО СВЕ ШКОЛЕ И ФАКУЛТЕТЕ!"

MOJA SLIKA - PROFESOR.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Чега се паметни стиде - тиме се они који то нису поносе ...Поносиш ли се сопственог незнања, чак ни матерњи језик још ниси савладао ...
Da si ti savladao maternji jezik, ne bi napisao "ponosiš li se sopstvenog neznanja", već onako kako je ispravno, to jest "ponosiš li se sopstvenim neznanjem".

Da si ti savladao maternji jezik, ne bi napisao "ponosiš li se sopstvenog neznanja", već onako kako je ispravno, to jest "ponosiš li se sopstvenim neznanjem".у

У праву си, апсолутно, али мораш разумети, није оправдање за моје незнање, да већ деценијама не говорим својим матерњим језиком и због тога се у мом изражавању назиру архаичне фразе и изрази који су се другачије нормирали ... Хвала Ти што си ме нешто ново научио!

Признаћу ти још нешто, поштовани пријатељу, већ деценијам, чак ни у сну, не говорим својим матерњим језиком. То су муке, сејо и брате, да знате ... Често сањам своје најмилије: оца, мајку, брата и сеју, моју близнакињу, убили су их удбашки злочинци, живе су их запалили у нашем бедном кућерку, и говорим им, толико је тога што бих им желео рећи, али туђинским језиком...Пробудим се, умијем лице сузама и покушавам да умирим болне грчеве срца, када ме они, онако немо, а осуђујуће, погледају, окрену и оду у своју небеску слободу ... Тада се осећам као највећи одрод ...

Мученик "један глас-самоглас" Крстан "брата"Платона, рахметли Палма
Бетовена и тако то. :D
Насмеја ме ...баш ти хвала .. сад ми фали само каква слатка мала, да би ми мало дала ...Мислим, мала, на морала, мало воде, слатки роде, из мирисног свог бокала ...:hahaha:

Школа живота је највећа школа

Највише се исплати

Жена Бате Гашића из буџета добила 2,5 милиона на намештеним конкурсима​

https://www.srbijadanas.net/zena-bate-gasica-iz-budzeta-dobila-25-miliona-na-namestenim-konkursima/
Какве то има везе са темом? Да ли хоћеш да ме убедиш да је блејање значајније од знања и лагање вредније од истине ?

Какве то има везе са темом? Да ли хоћеш да ме убедиш да је блејање значајније од знања и лагање вредније од истине ?

То је један од разлога незадовољства народа који се буни и бори за своју земљу.

Само показатаљ много ширег проблема легализоване корупције у овом мафијашком систему.

НИШТА НЕ МОЖЕ ЗАУСТАВИТИ ИДЕЈУ ЧИЈЕ ЈЕ ВРЕМЕ ДОШЛО.

Удбаши су побили 16торо под надстрешницом
Да, и Гебелс је веровао да ако се лаж понови 1000 пута онда постане истина ... Лај, не престај ... То што се је догодило у Новом Сад је диверзија непријатеља Срба и Србији и њихових помагача у Србији ...То је чињеница, јер свако нормалан то може да види и да се својим очима увери ... Постоји нешто што се зове закон физике ...

~ ауторска тема ~

Некада, још у време највећег филозофа свих времана, мога брата Платона, улицама Атине лила се река младежи која је узвикивала:

"ПАИДЕИА, ПАИДЕИА, ПАИДЕИА!" (образовања, знања),

а сада, гле по градовима Србије, нарочито нашег унеређеног престоног града, Београда:

"БЛОКИРАЈМО СВЕ ШКОЛЕ И ФАКУЛТЕТЕ!"

Pogledajte prilog 1767164

Koliko je ovo besmisleno spinovanje.

Kome je tačno namenjeno? Koliko ljudi mislite da će vam privući?

Oni koji išta znaju o Platonu verovatno odmah prepoznaju praznu propagandu. Oni koji su za Platona možda samo čuli, ako i to - njima ovo ionako ništa ne znači.

Koliko je ovo besmisleno spinovanje.

Kome je tačno namenjeno? Koliko ljudi mislite da će vam privući?

Oni koji išta znaju o Platonu verovatno odmah prepoznaju praznu propagandu. Oni koji su za Platona možda samo čuli, ako i to - njima ovo ionako ništa ne znači.
Шта ти би? Зар се знања баш толико бојиш? Смири хормоне - једи макароне! :hahaha: :pop:

Back