gost 47473
Iskusan
- Poruka
- 5.729
Ako vec treba da bude monarhija, prvo da buduci kralj nauci jezik, njegova zena, princevi takodje. Za pocetak 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Markelja:Ako vec treba da bude monarhija, prvo da buduci kralj nauci jezik, njegova zena, princevi takodje. Za pocetak![]()
Ni ja :shock:jomini:Ja ne znam.
Major_TOM:Kako znas da ce imati unuke????
Vid' sad ovoga...Major_TOM:Jomini, nadam se da se zezas, da ne znas sta je parlamentarna monarhija...
U protivnom , ce biti da nam moderator nije ni osnovnu skolu zavrsio...........
Major_TOM:Psiho.........procitaj i ti nesto medju redovima...., kako se kaze........
Psihologue:Tema se odnosi na:
1..dvostruke standarde koji postoje u svetu...
2..bolji život nekad ili sad
3..ceo SIROMAŠNI svet protiv Amerike (SAD)
Nekad ili SAD tema o standardima koje mi kao država nikako da ispunimo..
Pitanje je koliko dugo će oni tražiti i dokle ćemo moći ispunjavati..
Mi smo im to omogucili, videli da mogu, nasli pa zasli :mad:Psihologue:Stvarno mi nije jasno dokle će mo ispunjavati uslove zapada kojih svaki novi put
ima sve više...Dokle to i imali tome kraja..Kako se postaviti?
jomini:Tu nastupaju pametni - lukavi političari i strpljiv narod. Lepo im pričaš -bravo, odlični ste, slažemo se itd. Onda kada ih na taj način iskoristiš da ojačaš i ekonomsko i vojno i politički, tj. kada stekneš neki respekt kod ostalog sveta, onda već polako možeš da kreneš i da ubacuješ svoje ideje i ciljeve. Tako se to radi. I mislim da je ovakva taktika uspešna i sada, a i da je bila uvek i da će biti uvek.
Цитат:
Оригинал поставио Psihologue
Tema se odnosi na:
1..dvostruke standarde koji postoje u svetu...
2..bolji život nekad ili sad
3..ceo SIROMAŠNI svet protiv Amerike (SAD)
Nekad ili SAD tema o standardima koje mi kao država nikako da ispunimo..
Pitanje je koliko dugo će oni tražiti i dokle ćemo moći ispunjavati..
Psihologue:Stvarno mi nije jasno dokle ćemo ispunjavati uslove zapada kojih svaki novi put
ima sve više...Dokle to i imali tome kraja..Kako se postaviti?
Markelja:Da ali cemo zato kada radikali dodju na vlast, odlucno reci NE Zapadnim silama i oduprecemo se njihovoj hegemoniji. I jos ce 'leb da da bude tri dinara. Evo resenjaaaaaaaaaaa![]()
Markelja:Jesam li ja citirao tvoj post pa ti na osnovu toga zakljucujes ili .....
јер Срби су робље на окупираној земљи које треба (оно што је здраво)РАСПАРЧАТИ, (оно што је старо) САХРАНИТИ а што преживи РАСЕЛИТИ ПО БЕЛОМЕ СВЕТУ... Не знам да ли су у својим пакленим замислима ову нашу земљу предвидели за нуклеарни отпад или за постављање војних база - али да здушно и ђаволски раде на нашем уништењу - то је више него очигледно.... да не кажем "милосрдно"...
O, 'leb ti se ogadio, kako te samo ne mrziMarkelja:Da ali cemo zato kada radikali dodju na vlast, odlucno reci NE Zapadnim silama i oduprecemo se njihovoj hegemoniji. I jos ce 'leb da da bude tri dinara. Evo resenjaaaaaaaaaaa![]()
Istina, malo je preterana, ali ne mnogo.Major_TOM:@eremita
Ne znam za ostalu gospodu na forumu, ali ovo je toliko paranoicna pricha, da nikako ne bi mogao da se slozim da je trunku realna........
Mozda, kao scenario za neki SF film, da.......ali u stvarnosti , ova teorija je cist defetizam....
Interesuje me iz kojih izvora se izvlace ovakvi zakljucci??/
Ili je to , samo slobodna , umetnicka kreacija autora?
Plava Bilja:O, 'leb ti se ogadio, kako te samo ne mrzi![]()