NEKAD ili SAD................!!!!!

Major_TOM:
Jomini, nadam se da se zezas, da ne znas sta je parlamentarna monarhija...
U protivnom , ce biti da nam moderator nije ni osnovnu skolu zavrsio...........
Vid' sad ovoga... :roll: Prvo da napomenem da škola u politici nije baš bitna stavka, već zdrav razum i korektnost. Drugo, ne znam ni šta je država. Gledam, vidim, a u stvari ne vidim ništa. Samo nered.

Psihologue:
Tema se odnosi na:
1..dvostruke standarde koji postoje u svetu...
2..bolji život nekad ili sad
3..ceo SIROMAŠNI svet protiv Amerike (SAD)

Nekad ili SAD tema o standardima koje mi kao država nikako da ispunimo..
Pitanje je koliko dugo će oni tražiti i dokle ćemo moći ispunjavati..

Stvarno mi nije jasno dokle će mo ispunjavati uslove zapada kojih svaki novi put
ima sve više...Dokle to i imali tome kraja..Kako se postaviti?

jomini:
Tu nastupaju pametni - lukavi političari i strpljiv narod. Lepo im pričaš -bravo, odlični ste, slažemo se itd. Onda kada ih na taj način iskoristiš da ojačaš i ekonomsko i vojno i politički, tj. kada stekneš neki respekt kod ostalog sveta, onda već polako možeš da kreneš i da ubacuješ svoje ideje i ciljeve. Tako se to radi. I mislim da je ovakva taktika uspešna i sada, a i da je bila uvek i da će biti uvek.

Ne verujem sam sebi ali sa ovime se slažem !
Ali,ima samo jedno ali...
"Fale" nam lukavi političari...

Цитат:
Оригинал поставио Psihologue
Tema se odnosi na:
1..dvostruke standarde koji postoje u svetu...
2..bolji život nekad ili sad
3..ceo SIROMAŠNI svet protiv Amerike (SAD)

Nekad ili SAD tema o standardima koje mi kao država nikako da ispunimo..
Pitanje je koliko dugo će oni tražiti i dokle ćemo moći ispunjavati..

Psihologue:
Stvarno mi nije jasno dokle ćemo ispunjavati uslove zapada kojih svaki novi put
ima sve više...Dokle to i imali tome kraja..Kako se postaviti?

Услове Запада ћемо слепо и без трунке здравог разума испуњавати све дотле док будемо дозвољавали да нас заступају марионете истог тог Запада који су плаћени да скидају гаће народу и гуле кожу са леђа... поготово ако имаш у виду чињеницу да је знатан број људи пореметио памећу и пристају да шене за сваки прохтев тј."захтев"...

Колико год будемо "испуњавали" њихове захтеве, што их више испуњавамо - они ЋЕ БИТИ СВЕ ВЕЋИ И ВЕЋИ - до тоталног самоуништења.

Када год неки политичар да би оправдао свој издајнички или глупачки поступак започне своју велику мисао речима ПА ТО ЈЕ НАША РЕАЛНОСТ... запамти да већ сутра стижу све нови и нови захтеви... јер Срби су робље на окупираној земљи које треба (оно што је здраво)РАСПАРЧАТИ, (оно што је старо) САХРАНИТИ а што преживи РАСЕЛИТИ ПО БЕЛОМЕ СВЕТУ... 8-) Не знам да ли су у својим пакленим замислима ову нашу земљу предвидели за нуклеарни отпад или за постављање војних база - али да здушно и ђаволски раде на нашем уништењу - то је више него очигледно.... да не кажем "милосрдно"... :confused: :confused: :confused:

Markelja:
Jesam li ja citirao tvoj post pa ti na osnovu toga zakljucujes ili .....

Ниси цитирао мој пост... али си се одмах на њега надовезао... или је мени упућен као одговор,а ако није онда би било у реду да си цитирао онога коме се обраћаш... у противном у питању је СПАМ, СПАМ, СПАМ... е да би скре(те)нуо разговор на сасвим други колосек... 8-)

@eremita
јер Срби су робље на окупираној земљи које треба (оно што је здраво)РАСПАРЧАТИ, (оно што је старо) САХРАНИТИ а што преживи РАСЕЛИТИ ПО БЕЛОМЕ СВЕТУ... Не знам да ли су у својим пакленим замислима ову нашу земљу предвидели за нуклеарни отпад или за постављање војних база - али да здушно и ђаволски раде на нашем уништењу - то је више него очигледно.... да не кажем "милосрдно"...

Ne znam za ostalu gospodu na forumu, ali ovo je toliko paranoicna pricha, da nikako ne bi mogao da se slozim da je trunku realna........

Mozda, kao scenario za neki SF film, da.......ali u stvarnosti , ova teorija je cist defetizam....

Interesuje me iz kojih izvora se izvlace ovakvi zakljucci??/
Ili je to , samo slobodna , umetnicka kreacija autora?

@ eremita
@ markelja

Imate pravo obojica..Nije poenta ovde se svađati...Cenim oba mišljenja i naravno tako treba da bude.
Jednoumlje nije svojstveno i potrebno bilo kom društvu..
Poenta je da smo ušli u kolotečinu i bilo ko da je na vlasti,možda bi se razlikovalo u nekim sitnim
detaljima...
Mi smo mala zemlja iznurena sankcijama gde nas sablažnjava bela kuga, tako da smo u lancima
zapada ,zavisni---osim ako se ne desi neko čudo i sve to promeni..

Zato vas dvojica i treba da imate različita mišljenja i da se ne svađate zbog toga...već da
cenite jedan drugog,jer to je kvalitet ma ko da je u krivu ili pravu..

Major_TOM:
@eremita

Ne znam za ostalu gospodu na forumu, ali ovo je toliko paranoicna pricha, da nikako ne bi mogao da se slozim da je trunku realna........

Mozda, kao scenario za neki SF film, da.......ali u stvarnosti , ova teorija je cist defetizam....

Interesuje me iz kojih izvora se izvlace ovakvi zakljucci??/
Ili je to , samo slobodna , umetnicka kreacija autora?
Istina, malo je preterana, ali ne mnogo.
Ponekad i sama pomislim da je tako, ali fakat je da smo zaista nadrljali, sto mi sami od sebe, sto nam i drugi (i to obilato) u tome pomazu.

Back