Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 58.279
Aham, kakve sam sreće upašće mi nešto u oko pa ću zaboraviti da imam maskaru i protrljati, de ne sluti nikakvo upadanjedrzim palceve...upasce nesto do pauze za rucak![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aham, kakve sam sreće upašće mi nešto u oko pa ću zaboraviti da imam maskaru i protrljati, de ne sluti nikakvo upadanjedrzim palceve...upasce nesto do pauze za rucak![]()
ne sekram se ja da ces kad upadne ti izvuci ...Aham, kakve sam sreće upašće mi nešto u oko pa ću zaboraviti da imam maskaru i protrljati, de ne sluti nikakvo upadanje![]()
E ako si pomislio isto što i ja, mnogo si bezobrazan!ne sekram se ja da ces kad upadne ti izvuci ...
i tako u krug po mogucstvu u ritmu![]()
Zato je ne stavljam maskareAham, kakve sam sreće upašće mi nešto u oko pa ću zaboraviti da imam maskaru i protrljati, de ne sluti nikakvo upadanje![]()
Uf surep! .. Sad si jwnnO vreNE oka y ajPotastaturIsadNepišeDobr5o![]()
Taguj me kad me očekuješ..ovako ti možda ne dođemsad ocekujem i srebrnu da dodje i udari pecat kako smo i mnogo pametni![]()
samo bi morali da nauce kako da bez telefona razviju drustvenu mrezuAko bi sada prebacio sve ove tinejdžere u period kada sam ja rođen, krizirali bi bez telefona i društvenih mreža.
vrlo brze... 'setnje'3km je 20 minuta setnje
nista strasno
Ja sam skoro zamolio jednu devojku za ples i znate šta mi je odgovorila? Rekla je "skloni se ili ću da zovem policiju"Da li danas uopšte postoji prijatno mesto gde svira muzika ili se vrte ploče (čuj, ploče!) i gde momak može da priđe potpuno nepoznatoj devojci, koja mu se dopala, i zamoli je za ples? To je bilo nešto najnormalnije, a sad ne znam da li je uopšte izvodljivo?
![]()