Nekad i sad ?

i to zavisi od zene i od muskarca i odnosa i razloga stupanja u brak...ja sam u prvih godinu i po braka bila pravo zence za pozeleti, rucak, kolacici, ves mirise na omeksivac, sve ispeglano, dete sito, prosetano, ja lepa i glatka...a on svinja...svaki dan sve gori...kao sta si se ti primila...:)
jel tako? okrenimo plocu...posle tri godine vise ne zivimo zajedno...niko ne zna sta je hteo..ili prosto nismo soul mates

Pitam se ja,sta si ti htela,ulaskom u brak sa covekom, koji se prema tebi odnosi, u stilu:"Sta si se Ti primila?"
U redu..prekinula si to..ali..bila bi mnogo inteligentnija da si to uradila mnogo,mnogo pre..Ovako...moram reci..dobila si sta si trazila.Da si trazila nesto drugo,dobila bi nesto drugo a ne to.

Nekada su momci trazili devojke koje kuvaju bolje od mame, a danas one koje piju manje od svog tate.
Nekad su se muškarci razlikovali od devojaka tako, što su muškarci pili i pušili, danas se devojke razlikuju od muškaraca što 3 puta više piju i puše.
Zanima me ima li ovde muškarca koji bi oženio, ili još gore zasnovao porodicu sa devojkom koja 3 više pije i puši od njega ?

Ja nisam od takvih,moja ne sme ni da pije,ni da pusi cigarete.samo zdrav nacin zivota.:rtfm:

Back