Ne trkeljaj gluposti!!! Strah me ovakvih razmišljanja. Kad netko nešto ovako kaže odmah zadrhtim od straha. Hrvati i Srbi su dva potpuno različita naroda. Jedino zajedničko im je što su Slaveni i što im je kršćanstvo većinska religija. U sukobu su devedesetak godina. Ja mrzim Srbe iz mnogih razloga, ali prvenstveno zato što je čudo što sam preživio rođenje (24. kolovoza 1995.) zbog njih. Naime, zbog dviju četničkih granata u ratnom stanju pupčana vrpca se u majci dva puta okrenula i moralo se ju poroditi carskim rezom. Oživljavan sam i pravo je čudo što je porođaj na kraju sretno završio. Danas su sanirane materijalne štete (oštećena moja, spaljena kuća jednog djeda), svi su mi preživjeli, svi su živi i zdravi (uključujući mene) i žive u slobodnom hrvatskom Dubrovniku. Četnici će mene ubiti, možda u snovima

. Srbe ću prestat mrzit samo kad nestanu ili ako se BiH podijeli (FBiH Hrvatskoj, RS i Brčko Srbiji). Moja se opravdana mržnja prema njima očituje u tome što im želim što bjedniji i siromašniji život, što lošije ishode u športu... Sve najgore moguće, samo da ne umru (ne želim smrt pripadnika iste vrste (ljudske) i samo bi u krajnjoj nuždi čovjeka (makar bio četnik) ubio).
USTAV REPUBLIKE HRVATSKE
Članak 141.
Zabranjuje se pokretanje postupka udruživanja Republike Hrvatske u saveze s drugim državama u kojem bi udruživanje dovelo, ili moglo dovesti do obnavljanja jugoslavenskoga državnog zajedništva, odnosno neke balkanske državne sveze u bilo kojem obliku.