Nikada se necemo ni opametiti, brate. Vidis da su se neki identifikovali sa Drazenovom kevom vise nego sa Divcem. Valjda je ovaj drugi malo ucinio za Srbiju, a verovatno je i ratni zlikovac (vidis da fura bradu, ma cetbik bre)
Jadni smo mi dok smo ovakvi kakvi smo...bedni, jadni, moze svako da nas j*be u glavu, a mi da trazimo jos. Takvi smo g*vnasti, prosto i jednostavno.
Ma sta bre ja kome da objasnjavam sta mislim o njegovoj kevi i Hrvatima generalno. Ja sam vec sve napisao. Cast im na izuzecima, ali bonus su ispunili (da se drzimo basketaskog recnika).
možda ti kad gledaš nešto na tv-u ili kompu, moraš da se identifikuješ sa nekim likom

tako sam se i ja kao klinac, uvek uživljavao u lik nekog žeščeg baje dok gledam film, pa ga čak i oponašao

al' dobro, to je bilo baš ranije, kad sam imao 7-8 godina.... već odavno sve što vidim i čujem po tim medijima, gledam svojim očima i razmišljam o tome svojom glavom, bez predrasuda

ono što je jako smešno, je tvoj trip da su Divac i Petrovići na suprotstavljenim stranama u ovoj priči, a nisu uopšte, verovao ti ili ne, iako su različitih nacionalnosti ....
lično sam ponosan na to što sam Srbin, a tebe žalim što se zbog pripadnosti mom narodu osećaš nepametno, bedno, jadno i govnasto.... mada me ne čudi, s obzirom da si ograničen k'o kutija

ne moraš da objašnjavaš šta misliš o Draženovoj kevi i Hrvatima generalno, jer me zabole šta misliš

.... al' onda lupetaj tako za svoj groš, nemoj me prvi kvotovati, jer nisam ni ja tebe ... ja nisam ni čitao šta je ko pisao, već sam rekao svoje mišljenje o temi ... a ti se napravio pametan pa prokomentarisao sve koji su pisali ...... pa posle kad te čovek nešto pita, ti nećeš da odgovoriš, nego tražiš istomišljeničke postove i onda pljuješ po onima s kojima ti je navodno ispod časti da pričaš ....... e vidiš, to je em jadno, em bedno, em govnasto