Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u vise sa ovom dvojicom.Divac bi izgleda lakse prezalio brata nego ovog ustasu.
Bezbednosnih razloga??? Da ga ustaska dijaspora ne navata u Americi?
Rekao je manje-vise jasno da su mu preko telefona iz domovine govorili da ne zele da ga vidjaju da se druzi sa Srbinom (=Divcem).
Radja je jos iole ispao korektan naspram ove dvojice. Generalno, najvise govori scena kada Divac hoda Zagrebom, a onaj mali ustasa kaze da je on cetnik (doduse iza ledja, i nikad u lice). To oslikava sve njih tj. vecinu njih najboljeCast izuzecima...
na mene je, pored Divca, najjači utisak ostavila Draženova majka .... sjajna žena, zaista....
što se tiče prestanka druženja Hrvata sa Divcem..... možemo mi da palamudimo koliko hoćemo, al' bila su to jako zaebana vremena i jako zaebane propagande.... Kukoč i Rađa su bili na sigurnom, po raznim Amerikama, ali njihove porodice nisu.....
a zastava............ Divcu to nije trebalo, a toga je i sam postao svestan...... u trenutku slavlja zbog osvojenog zlata, on nalazi za shodno da se spusti na nivo šabana koji maše hrvatskom zastavom... aj da je tu zastavu uzeo u ruke neko od igrača, tada bi Divčev popizd bio na mestu....
Bezbednosnih razloga??? Da ga ustaska dijaspora ne navata u Americi?
Rekao je manje-vise jasno da su mu preko telefona iz domovine govorili da ne zele da ga vidjaju da se druzi sa Srbinom (=Divcem).
Radja je jos iole ispao korektan naspram ove dvojice. Generalno, najvise govori scena kada Divac hoda Zagrebom, a onaj mali ustasa kaze da je on cetnik (doduse iza ledja, i nikad u lice). To oslikava sve njih tj. vecinu njih najbolje Cast izuzecima...
e moj lokateli, prejabala bi ona tebe samo tako
pogledaj ti nju malo bolje
znači, ako se žena postavila korektno i ako je sve što je rekla bilo ok, onda ne valja jer joj ne bi trebalo verovati, tj. licemerna je i podla ...![]()
Svako dozivljava subjektivno to "postavljanje". A korektnost je minimalac onoga sto treba da pokaze. Najbolje da je ispljuvala Divca sa sve Srbima generalno i optuzila ih za raspad Jugoslavije i Drazenovu smrt. Mislim, ovo tvoje mi zvuci bezveze skroz...kao da je ona potegla i iscimala se da uspostavi kontakt sa Divcem, a ne obrnuto. Trebao je valjda da klekne i da joj ljubi noge ili sta? Ne kapiram j*bote.
@TEP3A: ja sam rekao "cast izuzecima". I dalje stojim iza toga da su mnogo opterecina Srbima, da nas mrze, da bi nam zabili noz u ledja cim bi im okrenuli ista (sto je bio vise puta slucaj u proslosti) itd.
@crni lepotan: slazem se sa tobom u vezi Drazenove keve. Ne treba pasti na te fore.
@lokateli: bas lepo od nje...nismo znali da Divac nije kriv, morala je ona da mu kaze i oprosti mu grehe. Dobro nije rekla da je Divac kriv i za njegov udes i smrt.![]()
polako sa ovim jedan isti narod
o tome oni ne razmisljaju, a trebalo bi mi da smo se opametili
sto se tice Drazenove majke, jedna je stvar ona koju ovde prica, a druga je ona koju nosi u sebi
polako sa ovim jedan isti narod
o tome oni ne razmisljaju, a trebalo bi mi da smo se opametili
sto se tice Drazenove majke, jedna je stvar ona koju ovde prica, a druga je ona koju nosi u sebi
Nikada se necemo ni opametiti, brate. Vidis da su se neki identifikovali sa Drazenovom kevom vise nego sa Divcem. Valjda je ovaj drugi malo ucinio za Srbiju, a verovatno je i ratni zlikovac (vidis da fura bradu, ma cetbik bre)
Jadni smo mi dok smo ovakvi kakvi smo...bedni, jadni, moze svako da nas j*be u glavu, a mi da trazimo jos. Takvi smo g*vnasti, prosto i jednostavno.
Ma sta bre ja kome da objasnjavam sta mislim o njegovoj kevi i Hrvatima generalno. Ja sam vec sve napisao. Cast im na izuzecima, ali bonus su ispunili (da se drzimo basketaskog recnika).![]()