Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Не треба преговарати са украјинским терористима.Путин војно да очисти Украјину, демилитаризује,денацификује. Енде
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ubeđen da i Putin tako razmišlja samo krije od javnosti.Не треба преговарати са украјинским терористима.Путин војно да очисти Украјину, демилитаризује,денацификује. Енде
Tvoja puka želja, ali je to vreme da se bombarduje Srbija bez posledica davno prošlo.Jedino što možete dobit su američki bombarderi nad Srbijom i potpisivanje kapitulacije u Bg. Ako nastavite s. rat ovim tempom
Kod Srba uvek je bilo buljuk izdajnika.Nesko ima li takvih?
A kako bi bilo da otvoris jednu temu i da se pozalis zasto ne mozes da glasas na Kosovu ?Ауторска
Јао што ће сад Вучићевци да оплету по овој теми из страха да може добро да им се закува.
Заиста време је да се Србија третира као краљевина јер тада нема шансе неко да ти одузме територију.
После ни сама Енглеска не би више кидисала на нас као да смо и даље комунисти,Ја ћу лично гласати за Бошка Обрадовића јер је успео да нас уједини са нашом браћом на Равној Гори.
За Краља и Отаџбину.
ЖИВЕЛА СРБИЈА.
Doći ću onoga dana kada sami rušite ovog za koga danas masovno glasate a to je Aleksandar Vučić.09:11
Glasanje Srba sa Kosova u gradovima u centralnoj Srbiji
Srbi sa Kosova od otvaranja birališta u velikom broju pristižu u gradove u centralnoj Srbiji gde su im prebačena glasačka mesta.
Nesko dodji malo do Srbije ...
Ja ne glasam za tu budalu, prvo moras na lokalu da se potrudis i da razjurite sns listu.Doći ću onoga dana kada sami rušite ovog za koga danas masovno glasate a to je Aleksandar Vučić.
Sve to trepa po kratkom postupku fika..fika da se ne radjaju novi.Kod Srba uvek je bilo buljuk izdajnika.
Ауторска
Јао што ће сад Вучићевци да оплету по овој теми из страха да може добро да им се закува.
Заиста време је да се Србија третира као краљевина јер тада нема шансе неко да ти одузме територију.
После ни сама Енглеска не би више кидисала на нас као да смо и даље комунисти,Ја ћу лично гласати за Бошка Обрадовића јер је успео да нас уједини са нашом браћом на Равној Гори.
За Краља и Отаџбину.
ЖИВЕЛА СРБИЈА.
Патриотски блок би био најбоља опција за Србију јер Русија сада жели своју војну базу у Србији и то ако желимо и са нуклеарним ракетама.
Ако нећемо онда ћемо да плаћамо све исто као НЕМЦИ А МИ НЕМАМО ПЛАТЕ КАО ОНИ ДА ТО ИНАЋЕЊЕ СА РУСИЈОМ ПРЕЖИВИМО.
kako ces ti da glasas kada si strani drzavljanin?Ауторска
За Краља и Отаџбину.
ЖИВЕЛА СРБИЈА.
Ja kada sam imao državljanstvo Srbije ti nisi planiran da se praviš mrčo.kako ces ti da glasas kada si strani drzavljanin?![]()