Kurir javlja: "Neka pogine milion Srba, prolićemo more krvi članova SNS, MUP I BIA! Bolesne reči profesora blokadera, ovo samo MONSTRUM može da izjavi

NEKA POGINE MILION SRBA, PROLIĆEMO MORE KRVI ČLANOVA SNS, MUP I BIA! Bolesne reči profesora blokadera, ovo samo MONSTRUM može da izjavi​

zoran buljugic.jpg

Foto: YouTube/Printscreen

Slušaj vest02:33

Zoran Buljugić, blokader profesor ruskog jezika, koji se na društvenim mrežama i na grupama predstavlja kao Efim Martinov, pozvao je na izazivanje građanskog rata u Srbiji, kao i na prolivanje krvi članova Srpske napredne stranke, članova SPS, ali i pripadnika MUP i BIA, naglasivši kako bi trebalo da strada "i do milion Srba".

Te bolesne navode Buljugić je izneo u prepiski u kojoj je naveo još veliki broj bljuvotina da bi bilo ko zdravog razuma mogao da ih pročita, a da mu ne pripadne muka.

eće biti nikakvog bratoubilačkog rata jer mi i oni nismo braća nego smrtni neprijatelji. Nama je neophodan građanski rat kome svim silama i po svaku cenu treba težiti. Prolićemo s velikim zadovoljstvom more krvi članova SNS, SPS i njihovih satelita, najvećeg broja pripadnika MUP i BIA, svih neutralnih. Stradaće i mnogo naših ustanika, istinskih nacionalista i blokadera, neka pogine i milion Srba u tom ratu, ali će nakon pobede barem 5 miliona ostalih živeti u normalnoj nacionalnoj državi. A oni manje opasni i neprijatelji koje ne budemo pobili biće državni robovi koji će raditi u logorima, po rudnicima i u poljoprivredi - napisao je ovaj blokader na mreži gde se predstavlja kao Efim Martinov.
1201791_prepiska-efim-martinov_iff.jpg

Foto: Printscreen

Međutim, ono što je još strašnije jeste da njegov bolesni poziv niko nije iskritikovao, već je, kako pokazuje prepiska, podržan.

- Mislim da bi ovo trebalo da istaknete kao zvanični program. Šteta da ostane ovako sahranjeno na opskurnom profilu na društvenoj mreži - napisao je Buljugiću jedan od korisnika mreže, očigledno spreman da podrži bolesne ciljeve nasilnog blokadera.
1201794_efim-martinov_iff.jpg

Foto: Printscreen

Buljugić, koji sebe smatra očigledno pozvanim da predvodi nasilnike u rušenju Srbije i ubijanju pripadnika sopstvenog naroda, gostovao je nekoliko puta u emisijama koje se bave spoljnopolitičkim temama na pojedinim Jutjub kanalima.

Buljugić je, inače, radio 28 godina u 12. beogradskoj gimnaziji, gde je 2019. godine dobio otkaz.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...c-priziva-gradjanski-rat-i-smrt-miliona-ljudi

Buljagicu, Buljagicu sta ti je ovo trebalo da izjavis?
Ruski jezik mu oduzeo zdrav razum.

Naravno da je monstrum. Monstrum koji radi za SNS. To je srpski sljam, vrlo su jednostavni u svojim ogavnim i perfidnim aktivnostima. Poslednja agenda je da se ovakvi botovi predstavljaju kao deo slobodarse Srbije i kao takvi zazivaju gradjanski rat, krv, milione stradalih.
Onda Nepomenik izadje one govnoide od televizija i da izjavu kako nece biti nikakvog gradjanskog rata.
Mada ja odavno sledbenike ovog zla u Srbiji odavno ne smatram pripadnicima srpske nacije i mojim sunarodnicima. Prosto izdajnici.

Buljugića sam ranije voleo slušati zbog otkačenih ispada i radikalnih stavova koji nisu bili ovako drastični. Otkako je omatorio postao je sve luđi .
Inače nije Vučićev bot, ovaj samo koristi tu ludački izjavu. Ne verujem da je blizak sa studentima ali da je blokader to sigurno jeste, jedva je dočekao blokade.

https://nova.rs/vesti/drustvo/stima...-da-je-narod-mnogo-jaci-od-naprednog-kartela/

Samo sam svratio da proverim tri stvari

- da li su @Neno i ekipa pomenuli i osudili i ovaj slučaj
- zašto nisu i neće nikada
- i zašto to nikoga nije i neće začuditi

Zanimalo me je ako je kuća DJV već "demolirana" zbog jedva vidljivog traga farbe na fasadi, kako procenjuju ovu štetu ili ono što je urađeno autobusu autoprevoznika koji je vozio studente i narod na proteste.

https://nova.rs/vesti/drustvo/stima...-da-je-narod-mnogo-jaci-od-naprednog-kartela/

Zanimalo me je ako je kuća DJV već "demolirana" zbog jedva vidljivog traga farbe na fasadi, kako procenjuju ovu štetu ili ono što je urađeno autobusu autoprevoznika koji je vozio studente i narod na proteste.
Zabole nas. Srbija ne sme da stane!

Ne spinuj.. znaš da sam protiv bilo kakvog nasilja.
Uostalom, d li se utvrdilo ko su ti koji su mu polupali radnju.. iz kog razloga?
Tako da govori u svoje ime šta bi i kako bi.. da ne tražim tvoje "osude" nasilja. :rtfm:

Ne spinuj.. znaš da sam protiv bilo kakvog nasilja.
Uostalom, d li se utvrdilo ko su ti koji su mu polupali radnju.. iz kog razloga?
Tako da govori u svoje ime šta bi i kako bi.. da ne tražim tvoje "osude" nasilja. :rtfm:

Verujem da će ih policija sve pohvatati, šta ti misliš

nego nešto se ne sećam da ti je to smetalo da sa sigurnošću optužiš izvršioce napada na kuću DJV, tada si bio siguran ko su a sada nisi baš siguran

Zanimljiv kriterijum priznajem

Док тиксоглуу **ња о наводним блокадерима и њиховим изјавама, ови његови ћацифалангаши работају.
Naravno da je monstrum. Monstrum koji radi za SNS. To je srpski sljam, vrlo su jednostavni u svojim ogavnim i perfidnim aktivnostima. Poslednja agenda je da se ovakvi botovi predstavljaju kao deo slobodarse Srbije i kao takvi zazivaju gradjanski rat, krv, milione stradalih.
Onda Nepomenik izadje one govnoide od televizija i da izjavu kako nece biti nikakvog gradjanskog rata.
Mada ja odavno sledbenike ovog zla u Srbiji odavno ne smatram pripadnicima srpske nacije i mojim sunarodnicima. Prosto izdajnici.
Између њих и усташа не правим/видим разлику.

Verujem da će ih policija sve pohvatati, šta ti misliš

nego nešto se ne sećam da ti je to smetalo da sa sigurnošću optužiš izvršioce napada na kuću DJV, tada si bio siguran ko su a sada nisi baš siguran

Zanimljiv kriterijum priznajem
ћацикритеријум!

Back