KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.216
Danas tj. jutros (27.11.) je pao prvi veliki sneg koji se zadržava. I ja mislim da nema osobe koja jutros zbog snega nije kasnila na posao. Mislim da jutros na posao nisu kasnili samo nezaposleni.
Ja sam kasnio 5 minuta samo zato što od kuće do posla nemam ni 10 minuta pešice inače da mi je posao dalje sigurno bih kasnio više.
Gledam jutros u 7 sati ulica puna šetača koji idu na posao i garantujem da svi oni rade od 7 i svi kasne. 
E sad da vidimo kakva je procedura kod onih koji idu na posao kolima a kojima kola stoje napolju a takvih ima u Srbiji kol'ko o'š:
Očistiš dvorište ili stazu od snega, (prvo pronađeš lopatu zatrpanu ispod tone loma u podrumu
), očistiš kola od snega, upališ, sačekaš jedno sat vremena da se zagreju i upale
i teraš. Kome su kola u garaži mora da radi sve ovo osim čišćenja kola. Tako da zbog celog ovog posla mora da se probudite najmanje pola sata ranije nego obično.
Kad kreneš na posao, putevi su naravno neočišćeni i neprohodni pošto je jel'te naše putare kao i svake zime iznenadio sneg. Pa otkud sneg krajem novembra? Čudo jedno!
Kad vozite prema poslu treba da pazite da ne zgazite usput nekog pešaka koji takođe ide na posao zato što pešaci masovno idu kolovozom zbog snega na trotoarima.
I tako.
Koliko ste jutros kasnili na posao zbog snega?

E sad da vidimo kakva je procedura kod onih koji idu na posao kolima a kojima kola stoje napolju a takvih ima u Srbiji kol'ko o'š:

Očistiš dvorište ili stazu od snega, (prvo pronađeš lopatu zatrpanu ispod tone loma u podrumu

Kad kreneš na posao, putevi su naravno neočišćeni i neprohodni pošto je jel'te naše putare kao i svake zime iznenadio sneg. Pa otkud sneg krajem novembra? Čudo jedno!

Koliko ste jutros kasnili na posao zbog snega?