Који си ти комплекс брате.. Из фазона ''ја све знам, ја сам најбољи'' ..
И знам ја да ти не можеш бити у свакој теретани, али свака теретана има бар једног таквог који трипује да све зна..
nisam ti brat i nemam komplekse, ne pricaj o necemu o cemu ne znas! Zasto izigravas strucnjaka kada to nisi i kada nisi ni prismrdeo ni jednom fakultetu a kamoli tom. Jos uvek si maksimalno u srednjoj skoli po nacinu razmisljanja. JA se ne tripujem da sve znam, to sto TI PROJEKTUJES SVOJE MISLJENJE NA MENE I ZAMISLJAS ME TAKO TO JE TVOJ PROBLEM - TVOJ KOMPLEKS NIZE VREDNOSTI! JA ONO STO NE ZNAM NE ZNAM, A ONO STO ZNAM ZNAM BRE JEL TI JASNO????
Ja ne pisem ovde na Krsti na svakoj temi na svakom podforumu , idem na nekoliko i tu gde pisem znam, znam veoma dobro, negde mozd ai najbolje. Nema lazne skromnosti, nema licemerstva i stida pa da ispadnem stidljiv kao a ovamo da jedva cekam da me neko hvali!
Znaci ponavljm, ja onos to ne znam ne pisem i ne ucestvujem u diskusijam anego samo citam, a ono sto znam, znam, i to mnogo dobro.
I da, mozda svaka teretana ima jedno sto sve zna, pa imala je i moja, pa sto nije to uticalo na mene da pobegnem? Ili da pobegne on?
KAko te nije sramota da se pravdas tako i nalazis krivicu u drugome dete, a ustvari je to tvoje lenjo doope krivo!
STA MENE I STA TEBE BRIGA KO JE KO I KO SVE IDE U TERETANU GDE CES TI ICI?
Ako te bas napadnu uzmi sipku od bencha i udari ga posred glave i pobegni a posle pravac policija da ga prijavis, i onda promenis teretanu. Ali ako te jure iz svake teretane i ako ti je toliko zivot u opasnosti da ne mozes trenirati ni u jednoj teretani kao sav normalan svet E ONDA NESTO DEBELO NIJE U REDU SA TOBOM I TU DOLAZI MOJ SAVET DO IZRAZAJA DA POSETIS PSIHOLOGA.
Znaci, imas debele frustracije i problemima sa autoritetima, niko te nije dirao, niko ti nista nije rekao, upao si na temu onu i prozvao nas sve "satro strcunjake" znaci svakog ko je za tebe autoritet, a sa onima koji nista ne znaju se solidarises jer znas da su tu negde, tvoj nivo.
Eto ja ti to potpisujem, kao dipl.psiholog koji radi u drzavnoj instituciji! Idi da se lecis dete! Imas probleme sa autoritetima i kao sto bi ti to satro laicki nepravilno rekao, Au koji si ti kompleks brate kada naidjes na nekog ko zna vise od tebe!