Nejasna priča oko krivca za Kosovo

Šta misite o problemu

• Vidi stvarno tako ispada, isto bilo i onomad

• Prijavljume antisrpsku temu!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Nepozvani Junak

Domaćin
Poruka
3.636
Ako su "demokrate" (bivši sk kpj) na vlasti onda je Tadić kriv za Kosovo i na prеlazima se postavlja balvanje, panjevi, cepanice, klikeri iako je Tadić u BG-u...
Ako su "patriote" (bivši sk kpj) na vlasti onda je kriv ceo svet аli se ne postavlja ništa iako su tamo svetska vozila i vojska?

Kako to patriote sve znaju i žele ali im nekako uvek vezane ruke?
Ako nije za pdf "Politika" prebacite na "Natprirodne Pojave i Misterije"

ajde-bosanac.jpg

A uostalom zašto bi terali one koji oće tamo da žive a kad ih oteramo onda se nikome ne vraća iz Beograda u onu vukojebinu?
Lepše u Beogradu, navučeš roletne moš i go po stanu a dole jok - zverla komšija pa se oblizuje
Ako pričate pa ga pitaš šta oće kaže da žuri a ako ne pričate a vidi da je provaljen onda pobegne ko zadnjapič
a onda moraš da izadješ u dvorište da vidiš da nešto nije ukro ili na tarabi neku štetu pravio

A ni crkva ne šalje fensere na Kosovo samo ove bez jačih kanonsko-imovinskih veza
Pošalju mučenika dole i ostave ga da vaskrsne ako ima Boga

I sad ajd - šta će ti slobodna ali prazna teritorija gde opet možeš glavu da izgubiš jer je necivilizovana?

8029214468_6f92dc6035_z.jpg

Ali najprvo se rukovao sa gensekom NATO-a
Onda je Aca stavio naоčare koje do tada nije imao pa sad kad su mu se otvorile oči konačno
ni jednom više nije pomenuo da ima NATO izdajnika i EU plaćenika

Znači formirane bande prema nivou svesti gradjana
Jedni ne vole da rade ali vole junačke priče i negovanje korenja al samo da nisu slovenski
Drugi ne vole da rade ali vole priče o visokim filozofijama i postulatima buduće civilizacije
A ovi nas zajebavaju u vremenu sadašnjem

Poslednja izmena:
Kad kažem da nas zajebavaju mislim na sledeću situaciju:

SRS se patriotski raspao ljubav prema državi je nadjačala i tako dalje i tko dalje znate i sami.
E sad ono što je ostalo od SRS-a nije prešlo cenzus a ovaj napredni SRS e oni sad moraju da vode politiku koja mora da se vodi
inače nema plate za budžet i penzije pa se slikaj

DS jel ne odgovara patriotama a stanje sa SRS smo razjasnili

Znači sad patriote realno nemaju svoj akumulator
pa se država dosetila da DSS može lepi mutave plakate sa EU kontra naptpisima al provalili smo ih da imaju sinove u EU kancelarijama
Ostaju nam Dveri - kulturnija forma Obraza i Naših ali korisna ko obe grupe zajedno
E sa njima ćemo da nadomestimo nedostatak paljevinskih radikalskih priča dok Toma i Aca ponovo ne budu opozicija
pa počnu da jure NATO saveznike i EU plaćenike kao nekad...

Kako je to lepo smišljena zabava
Nego ja bi čiko malo para.... nisam u pozorište otišao još od srednje škole a ove vaše predstave su očajne

Ali generalno novo vreme postavlja nove zahteve pred patriote i država se trudi da ih edukuje
Kako se pojavi koja nova nadri organizacija patriotsko znanje se uvećava od skora i na naučnoj bazi
Evo pogledajte

Obraz - razmišljanje o pederima i zašto anus ima nervne završetke a nie lepo dirati?
1389 - razmišljanje o anusu ali i ostalim crkvenim problemima kao i kosovo po kom su dali pobednčiko ime (bolje da su uzeli maričku godinu)
Naši - ******, crkva, ******, kosovo a dodajemo i vojvodinu u igru
Dveri - ******, crkva, ******, kosovo, ******, vojvodina, ******, GMO, anus

I tako sada svaki patriota zna da je GMO opasan ali da aditivi u hrani i cigarama nisu
isto tako zna da NATO zračenje zrači a da Černobiljsko leči

Pod hitno potrebna nova pandurska patriotska organizacija, naravno isto su ****** problem ali da se nauci da još malo prostora
mada može da se desi da se crkva malo i pobuni što se forsira nauka
pa bi valjalo biti oprezan sa sledećom zajebancijom gradjana

Poslednja izmena:
Sam će se javiti... neću ja nikoga da prozivam... krivac će iznenada doći... sam... Lepi Boro,,, znaš

Tvoj problem je sto uvek hoces da znas kako i zato sta biva - i to te cini nepoverljivim u zivotu ....:think: ... Do krivca ces najlakse doci ako koristis metod visokih brojeva - koji su mene naucili u Ruskom domu - redovno su krivi Zapad i amerika ! :cool:

Ali generalno novo vreme postavlja nove zahteve pred patriote i država se trudi da ih edukuje
Kako se pojavi koja nova nadri organizacija patriotsko znanje se uvećava od skora i na naučnoj bazi
Evo pogledajte

Obraz - razmišljanje o pederima i zašto anus ima nervne završetke a nie lepo dirati?
1389 - razmišljanje o anusu ali i ostalim crkvenim problemima kao i kosovo po kom su dali pobednčiko ime (bolje da su uzeli maričku godinu)
Naši - ******, crkva, ******, kosovo a dodajemo i vojvodinu u igru
Dveri - ******, crkva, ******, kosovo, ******, vojvodina, ******, GMO, anus

I tako sada svaki patriota zna da je GMO opasan ali da aditivi u hrani i cigarama nisu
isto tako zna da NATO zračenje zrači a da Černobiljsko leči

Pod hitno potrebna nova pandurska patriotska organizacija, naravno isto su ****** problem ali da se nauci da još malo prostora
mada može da se desi da se crkva malo i pobuni što se forsira nauka
pa bi valjalo biti oprezan sa sledećom zajebancijom gradjana
:hahaha:

:rotf:

Tvoj problem je sto uvek hoces da znas kako i zato sta biva - i to te cini nepoverljivim u zivotu ....:think: ... Do krivca ces najlakse doci ako koristis metod visokih brojeva - koji su mene naucili u Ruskom domu - redovno su krivi Zapad i amerika ! :cool:

Kada smo kod matematike svaki matematičar zna da su oni dobijeni zahvaljući prostim brojevima koji se faktorijelišu
a čim pobediš ženu pobedio si i strah od života, postaćeš muško a Kosovo će biti tvoje
žene od muškarca žele da bude muško
počele su sve otvorenije da pričaju da bi majke bile samo svojoj deci a ne i mužu
evo tema pa sabiraj:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/612090-Umrecu-sama-(?p=24837991&viewfull=1#post24837991
znači ok ona stvar lepo je to ne bune se one zbog toga čak naprotiv, ali treba i ostatak muškarca da funkcioniše
:kafa:

a ruski dvor je lepo reko onomad austrougarskom
"ne zanima nas jaka truska ali nas ne zanima ni stabilna srbija ljublju vas Aleksandar Drugiji"

Poslednja izmena:

Tovarisc i komunist Krasavec Boroj... I menja ucili v Russkome Klubu Pri Posoljstve CCCP vo togdasnjei Chekoslovakii raznimi vescami... Kak igrat6 v sahmati, kak ljubit6 svoju Russkuju Rodinu... No u menja togda bilo TOLJKO 16 let, dubina nescastnaja!

Kak oni boltali: "Siroka Krovat6 moja rodnaja, mnogo v njei podusek i postelj6... Prihodi ko mne, dorogaja, mnogo u nas budet6 detei!"

Ti esce pacan... Ne viros iz tvoih detskih trusei... :bum:

Odrasti vec jednom. I da... Ja UVEK pricam istinu! _Ponjatno_? :hahaha:

_nobody_

Poslednja izmena:
Svi do jednog su krivci za Kosovo jos od drugog svetskog pa na ovamo,kao da su svi bili predodredjeni da rade protiv sopstvene drzave.Davno se to pitanje trebalo resiti a da je moglo moglo je itekako.Kako su croati ocistili zemlju ocas posla pa ne vidim sta je bio problem da i mi to uradimo sa tim kozoebcima.

Back