Ne branim ja njega, samo pitam otkud znate da je Srbin. To nigdje nije objavljeno? I nemojte mi prigovarati ono sto ja nigdje nisam rekao, a to je da su Srbi dobri, a svi drugi losi. Dobrih nema, samo ima manje istorijskog zla pri Srbima, nego li pri drugima.I sad se uhvatili jednog zlikovca (mozda Srbina, mozda nesrbina) i zelite sa njim da izbalansirate cijelu istoriju zlocinstva!
I kakve sve to ima veze sa Amerikancima. Pogledaj ovaj sajt, a ovo je samo Kanada, predgradje Amerike. Tu pise, sluzbeno, a ne rekla-kazala:
– Each and every day, over 150 children go missing in Canada. Svaki i svaki dan u Kanadi nestane preko 150 djece! Ovo zlo kradje djece u Kanadu je doslo iz Amerike i sve ide preko Amerike! Amerika je stanovnistvom skoro deset puta veca. sta mislis koliko ih tamo nestane?
http://www.mcsc.ca/NewsDetail.aspx?ID=54
U Kanadi godisnje nestane oko 15.000 djece. Oko 10.000 nikad ne bude nadjeno. Neko ih krade, neko ko nikad nije pronadjen, a kamo li sudjen! Znas li ti sta je to? To je Amerika, junace, Amerika, satanizam! Hebala vas Amerika!
.