Него, бре, каће Амери да нам врате лето?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam gdje sazaste da je onaj zlikovac Srbin? Po imenu i prezimenu mogao je biti i Hrvat?

Kad se govori o Americi koja zlo cini, svako zna da se misli na upravljacku garnituru, a ne na obicni narod u kojem opet naravno ima svega i svacega kao i kod Srba.

Ma mogao je biti i reptil, da.:rtfm: Sad, mi smo zlatni a svi ostali su losi, jes boli ga...

Ma mogao je biti i reptil, da.:rtfm: Sad, mi smo zlatni a svi ostali su losi, jes boli ga...

Ne branim ja njega, samo pitam otkud znate da je Srbin. To nigdje nije objavljeno? I nemojte mi prigovarati ono sto ja nigdje nisam rekao, a to je da su Srbi dobri, a svi drugi losi. Dobrih nema, samo ima manje istorijskog zla pri Srbima, nego li pri drugima.I sad se uhvatili jednog zlikovca (mozda Srbina, mozda nesrbina) i zelite sa njim da izbalansirate cijelu istoriju zlocinstva!
I kakve sve to ima veze sa Amerikancima. Pogledaj ovaj sajt, a ovo je samo Kanada, predgradje Amerike. Tu pise, sluzbeno, a ne rekla-kazala: – Each and every day, over 150 children go missing in Canada. Svaki i svaki dan u Kanadi nestane preko 150 djece! Ovo zlo kradje djece u Kanadu je doslo iz Amerike i sve ide preko Amerike! Amerika je stanovnistvom skoro deset puta veca. sta mislis koliko ih tamo nestane?

http://www.mcsc.ca/NewsDetail.aspx?ID=54

U Kanadi godisnje nestane oko 15.000 djece. Oko 10.000 nikad ne bude nadjeno. Neko ih krade, neko ko nikad nije pronadjen, a kamo li sudjen! Znas li ti sta je to? To je Amerika, junace, Amerika, satanizam!
.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne branim ja njega, samo pitam otkud znate da je Srbin. To nigdje nije objavljeno? I nemojte mi prigovarati ono sto ja nigdje nisam rekao, a to je da su Srbi dobri, a svi drugi losi. Dobrih nema, samo ima manje istorijskog zla pri Srbima, nego li pri drugima.I sad se uhvatili jednog zlikovca (mozda Srbina, mozda nesrbina) i zelite sa njim da izbalansirate cijelu istoriju zlocinstva!
I kakve sve to ima veze sa Amerikancima. Pogledaj ovaj sajt, a ovo je samo Kanada, predgradje Amerike. Tu pise, sluzbeno, a ne rekla-kazala: – Each and every day, over 150 children go missing in Canada. Svaki i svaki dan u Kanadi nestane preko 150 djece! Ovo zlo kradje djece u Kanadu je doslo iz Amerike i sve ide preko Amerike! Amerika je stanovnistvom skoro deset puta veca. sta mislis koliko ih tamo nestane?

http://www.mcsc.ca/NewsDetail.aspx?ID=54

U Kanadi godisnje nestane oko 15.000 djece. Oko 10.000 nikad ne bude nadjeno. Neko ih krade, neko ko nikad nije pronadjen, a kamo li sudjen! Znas li ti sta je to? To je Amerika, junace, Amerika, satanizam! Hebala vas Amerika!
.

Cekaj bre, kakvi amerikanci uplices ovde?

edit - I da, nek si kanadjani brinu o svojoj deci.

Ne znam, mozda ti znas! Znas li ti da kanadska i americka djeca zive kao robovi? Ni koraka iz kuce ne smiju bez odrasle osobe kao strazara nad njima? Ne smiju nigdje da se okupe, da se igraju kao sto djeca tamo rade? U skolu s pratnjom, iz skole s pratnjom, u park s pratnjom, u dvoriste s pratnjom. Kad naidjes nekad pored skola za vrijeme odmora, ucitelji te drze na oku kao jednog od potencijalnih kradljivaca. Strahota jedna! Kradu djecu, covjece, a sta sa djecom nenadjenom biva, to samo Bog zna.
Kanadjani se i brinu o svojoj djeci, koliko mogu, jer dovoljno je par sekundi u supermarketu da se dijete izgubi medju stalazama i da se vise nikad ne nadje. A ti si nasao jednog zlocinca kakvih je u Americi na hiljadae i hiljade i tog jednog opisujes kao Srbina, a iste takve sugave Amerikance branis. E jesi covjek, nema govora! Tvoj avatar je slika tvoje duse!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back