Negativne strane braka

Smoriša

Ističe se
Banovan
Poruka
2.553
Vidim da se ovde dosta pljuje po bracnom zivotu, jer su zene ovakve ili onakve pa me eto zanima da pobrojimo te lose kvalitete koje kao zene imaju i da ih ovde prikazemo i prodiskutujemo malo.

Ne bi bilo lose da okacite nazive nekih knjiga koje se bave ovom problematikom.

Vidim da se ovde dosta pljuje po bracnom zivotu, jer su zene ovakve ili onakve pa me eto zanima da pobrojimo te lose kvalitete koje kao zene imaju i da ih ovde prikazemo i prodiskutujemo malo.

ma brate kakve knjige jel pise u njima da su lenje i nesposobne da zaviju sarme ,da ce u diplomu ih zavijaju

Što se braka tiče nemam pojma, gledam druge kukaju i guraju, kontam da je život tako sheban kocept inače da ti ga žena, deca i tazbina ne mogu više pokvariti koliko god se trudili. Te knjige o braku ne čitam i ne bih ti poreporučio, osim možda moje ako ej napišem jednog dana, obavezno pre nego što se budem ženio.

Poslednja izmena:
Oni u braku pljuju brak a oni van njega mahom hoće u njega.

Suština je da uz dobar izbor sve može da bude dobro, uz loš izbor sve može da bude loše. Kao što i žene mogu zaista da budu nekvalitetne, a mogu da budu i kvalitet koji nema adekvatnog partnera, tako da samo treba naći nekoga ko može da te isprati i sve je ok, o zasićenju u braku ne bih, nisam bio tamo, ali u svakom slučaju mislim da je glupo sad uzimati i navoditi ženama loše strane, praktično ih pljuvati na gomili, nekako sam više pobornik toga da svako iznese svoje loše strane i radi na njima, od puke priče o tuđim lošim stranama i nekom suđenju za te stvari, od toga niko nema ništa. Znam dosta kvalitetnih žena koje su u braku ali su im partneri očajni i zaglibile su u blatu, kao i obrnuto.

jednom mom poznaniku žena rekla - dragi, kad dođeš kući s posla izvešću striptiz za tebe.
i čovek vezao 3 dana prekovremenog rada od tada, ne znam šta je dalje bilo

ali da se ne lažemo, nije lako ni biti sam, pogotovu kad se prebaci 30

Brak zene zele 99% slucajeva.
Retko kad muskarac.
Zakljucak se sam namece kome brak odgovara a kome ne.
U krajnjem ne odgovara ni zenama ali to je problem njohove folirantske prirode iz koje proizilazi nesreca.
Jedina knjiga koju je potrebno da procitas je ovo:

http://dontmarry.files.wordpress.com/2008/08/the_manipulated_man.pdf

Opisuje sustinu zena, njihove psihe, kako vide svet, muskarce i koja je poenta braka u tom smislu.

Meni je samo muka kada ljudi pocnu da kukaju na svoje bracne partnere ili jos gore da se prepucavaju pred nekim.Sta si se kog djavola zenio/udavala?

Zenama je brak cilj i to oz razloga da sebe uvale nekom na grbacu.Samo lud covek moze da dozvoli da mu se neka zena nametne i da ona nesto komanduje.Dakle ukoliko je kod vas na hrani i stanu ona je bez prava glasa i njena rec ne vredi ni jednog promila.

Pre neki dan sam saznao da jedna moja rodjaka mozda namerava da se razvodi od muza, a ona radi 2 posla, a on samo jedan, ali je totalno nezainteresovan za cuvanje deteta na primer, a baba i deda cuvaju unuce redovno zbog njegove sklonosti ka kladionicama.z:hm:

Ona radi 2 posla, dosta ima veca primanja od njega, njen je stan u Beogradu, a on ima taj neki ne toliko dobro placen posao, znaci bez nje bi bio gola qurcina da se ne lazemo.z:hm:

Ziveo bi po sobama u kucama ko za vreme studiranja.:cool:

Pravopis srpskog jezika (broširano izdanje).

Ne pravim neke kardinalne greske, a ovo moze da prodje i ko neki zargon tako da ne vidim problem.

Kada bih spustio razgovor na licni nivo upitao bih te da li si neka matora udavaca pa ti smeta ova tema :per:, ali mislim da nemam zelju da bilo koga prozivam niti da ima potrebe za takvim razgovorima/dopisivanjima.

Hvala sto si postovala na mojoj temi.:hvala:

Poslednja izmena:
Meni argumenti zeno ni ne trebaju. :lol:
Niti dolazim na tvoje teme niti te prozivam niti imam lose misljenje o tebi verovala ili ne.

Ja sam tebi izgleda trn u oku. Isprozivala si me i na temi "Upropastio joj zivot" na LjiS-u.

Drago mi je da si zadovoljna mojim napretkom, ali mi to nije bitno :roll:, kao ni ti sama niti tvoj napredak u bilo cemu.:lol:

Sorry, darling, ali tako je.:sad2:

Sto lepo ne odes u Kafanu pa spamujes tamo?? Jadan li je ovaj forum kada moderatori spamuju.

Oni u braku pljuju brak a oni van njega mahom hoće u njega.

Suština je da uz dobar izbor sve može da bude dobro, uz loš izbor sve može da bude loše. Kao što i žene mogu zaista da budu nekvalitetne, a mogu da budu i kvalitet koji nema adekvatnog partnera, tako da samo treba naći nekoga ko može da te isprati i sve je ok, o zasićenju u braku ne bih, nisam bio tamo, ali u svakom slučaju mislim da je glupo sad uzimati i navoditi ženama loše strane, praktično ih pljuvati na gomili, nekako sam više pobornik toga da svako iznese svoje loše strane i radi na njima, od puke priče o tuđim lošim stranama i nekom suđenju za te stvari, od toga niko nema ništa. Znam dosta kvalitetnih žena koje su u braku ali su im partneri očajni i zaglibile su u blatu, kao i obrnuto.
Pametnjaković bio i ostao :ortaci2:

Back