negativne reputaciju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
13.230
pored opcije Odobravam treba ubaciti i opciju neodobravam i to bi bila negativna reputacija :/ dajkle smanjivala bi rep.poene :D
po 5 pozit. i 5 negat. repki na dan.
takođe predlažem uvođenje zabrane postovanja novih tema i multimedije za ljude sa manje od 300 poruka, ili manje od 1 mesec staža na forumu
predlažem i automatsku izmenu korisničkog imena putem formulara, a sve u određenim uslovima koji se nađu odgovarajućim.

pored opcije Odobravam treba ubaciti i opciju neodobravam i to bi bila negativna reputacija :/ dajkle smanjivala bi rep.poene :D
po 5 pozit. i 5 negat. repki na dan.
takođe predlažem uvođenje zabrane postovanja novih tema i multimedije za ljude sa manje od 300 poruka, ili manje od 1 mesec staža na forumu
predlažem i automatsku izmenu korisničkog imena putem formulara, a sve u određenim uslovima koji se nađu odgovarajućim.

Ovo za reputacije je bzv msm ako ti se neko ne dopada zaobiđi ga...ja nikad ne bi dala negativnu rep. glupo je i obeležava korisnika dajem je samo ako je neko duhovit ili ima baš dobru misao.

Ovo za nove korisnike nije loša ideja iz više razloga.

Menjanje korisničkog imena u toj formi bi bio čitava zbrka jer bi se tako desilo da jedan korisnik može da menja korisnički naziv 10x na dan.

Kako se boduju reputacije, tj. koliko treba da skupim rep. poena da bi mi se povecala rep. moc?

Za početnike ide prvo

Jednom rečju sjajan

Počasti nad počastima

Guru

Guru 1 reda

Guru 2 reda

Guru 3 reda ...tako nešto ne sećam se...

Mislim da 100 hiljada poena za velemajstora treba! to je maksimum za titule!

Ali nebitno ti je to! ne obraćaj pažnju na poene i moć zato što je to beskonačno i nema kraja!

Trebaju ti milioni i milioni poena da bi ti se sopstvena reputaciona moć pretvarala u hiljade!

Evo ti primer: ja sa skoro 8 miliona reputacionih poena imam reputacionu moć skoro 20 hiljada i mogu podići svega 50 moći po korisniku! to i jeste fora za reputacije!

Što se tiče negativnih reputacija nisam za to! pre sam za to da se uvede opcija isključenja reputacije u opcijama , pa ko hoće nek isključi!

jedino da se negativne reputacije vode nezavisno od pozitivnih, ali opet forum ne bi bio bolje mesto. :lol: a mozda i bi u tom slucaj, jer ako bi rasla tezina negativnih reputacija, kao sto raste tezina pozitivnih, a bez uticaja na pozitivne, niko nikoga ne bi kljukao negativnim reputacijama, jer bi mu se sutra vratile - ko drugome jamu kopa, sma u nju upadne. medjutim ako bi negativne reputacije bile u sklopu pozitivnih, slazem se da bi oni sa visokim reputacijama bili u prednosti, ali forum svakako ne bi bio bolje mesto.
ili da negativne reputacije za sve uvek imaju istu tezinu npr -10 poena, ali da se ti poeni oduzimaju od pozitivnih.

Na neki nacin i postoji negativna reputacija u vidu kaznenih poena koje dodeljuju moderatori. Uvodjenjem negativne reputacije samo bi doslo do bespotrebne stigmatizacije nekih korisnika. Mnogo bolje bi bilo da se uvede opcija da mozemo da vidimo koji su sve korisnici dali pozitivnu reputaciju za odredjeni post. :)

Ne mislim ja da svako treba da vidi sta pise u tekstu datih reputacija, vec samo ko ih je dao. Ta j sistem bi bio potpuno odvojen od trenutnih reputacija. To postoji na mnogim forumima, izgledalo bi otprilike ovako:

Sledeci clanovi zele da zahvale clanu y na ovom postu:
clan x, clan z......

Ne mislim ja da svako treba da vidi sta pise u tekstu datih reputacija, vec samo ko ih je dao. Ta j sistem bi bio potpuno odvojen od trenutnih reputacija. To postoji na mnogim forumima, izgledalo bi otprilike ovako:

Sledeci clanovi zele da zahvale clanu y na ovom postu:
clan x, clan z......

Ja sam i protiv ovoga.... zašto bi bilo ko video ko je recimo meni dao repku?! dovoljno je da ja znam jer su ipak meni dodeljene.:kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back