Negativne osobine znakova

jel priznajes i da vam je sva prakticnost i realnost strana

- - - - - - - - - -

aj se ne ubacuj dok me muva andja

Moj Mesec u Devici mora da mi da prakticnost,kao sto i daje.
O realnosti ne bih ni da diskutujem,podrazumeva se.
I Sunce i Mesec su mi u zemljanim znakovima.
Ne lelujam

- - - - - - - - - -

jel priznajes i da vam je sva prakticnost i realnost strana

- - - - - - - - - -

aj se ne ubacuj dok me muva andja

Nisi mi pogodan materijal za muvanje.

Kevine, šta ti je to uradila... Sa strane izgleda kao da te je odbila pa si besan... Previše deluješ opsednuto njom... Nemam pojma... Msm, otkud ja znam šta se to dešava... Ali... Tako deluje...

A dostojanstven muškarac to sebi ne dozvoljava... Ovo vuče na tog Raka... Patetika. (Msm stvarno tako izgleda.) Znak koji (kod muškarca) previše jako doživljava odnose sa ženama, i previše drami kad je odbijen.

Kevine, šta ti je to uradila... Sa strane izgleda kao da te je odbila pa si besan... Previše deluješ opsednuto njom... Nemam pojma... Msm, otkud ja znam šta se to dešava... Ali... Tako deluje...

A dostojanstven muškarac to sebi ne dozvoljava... Ovo vuče na tog Raka... Patetika. (Msm stvarno tako izgleda.)

Proganjao me je po pdf.Ljis,muskarci,zene..kada sam to batalila evo ga i na astro al dobro,ponekad sam i ja bacala mamac.hah

- - - - - - - - - -

pa rekoh ti da ne mogu da se s tobom nadjebavam opet ces se primiti i slati mi pesmice<3

Pa ne bi ni trebao,stariji si 30godina.

Devojke da vas pitam nesto.. Posto vidim dosta gledate na to. Jel prvo pitate momka sta je u horoskopu i dal mu je saturn u mesecu ili jupiter u neptunu pre neke ozbiljnije komunikacije,pa i romanse?

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Škorpija. Hm, odakle da počnem. :mrgreen:

Surovost, fanatičnost, posesivnost, ljubomora. Puno tražimo od ljudi da bi ih prihvatili, moraju da prođu kroz svakakve samo nama poznate testove da bi ih pustili da nam se približe.

A Strelac - ono što mi prvo pada na pamet jeste da ne razmišlja kako će ono što govori povrediti nekoga.

Back