- Poruka
- 3.083
Ti ocigledno nisi upoznala Marka cim napamet pominjes pare 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u svemu,nego reci nam kad ces nauciti da otvaras sardinu m
Ti ocigledno nisi upoznala Marka cim napamet pominjes pare![]()
Izgleda da su i Blizanci besciljni
to je ispod tvog nivoa ,nokti su bitniji<3
Pa dobro, ja ne bih pila kafu![]()
jel priznajes i da vam je sva prakticnost i realnost strana
- - - - - - - - - -
aj se ne ubacuj dok me muva andja
jel priznajes i da vam je sva prakticnost i realnost strana
- - - - - - - - - -
aj se ne ubacuj dok me muva andja
Kevine, šta ti je to uradila... Sa strane izgleda kao da te je odbila pa si besan... Previše deluješ opsednuto njom... Nemam pojma... Msm, otkud ja znam šta se to dešava... Ali... Tako deluje...
A dostojanstven muškarac to sebi ne dozvoljava... Ovo vuče na tog Raka... Patetika. (Msm stvarno tako izgleda.)
pa rekoh ti da ne mogu da se s tobom nadjebavam opet ces se primiti i slati mi pesmice<3
Ali baš dosta muškaraca sa tim znakom to rade po forumima, to sam primetila.
Ljudi izgledate patetično, pravite budale od sebe.
ponekad sam i ja bacala mamac.hah

Pa, tako se ne traži žena, samo možeš svima da se zgadiš kad se tako ponašaš... ALi dobro, šta radiš, sebi radiš...
- - - - - - - - - -
Haha, pa vidim ja da i ti učestvuješ. Oboje se hranite tom pažnjom.![]()
pa ti si sve proganjala i slala im ljubavne pesmice i svi te oladismo bwe nece niko ni na kafu s tobomProganjao me je po pdf.Ljis,muskarci,zene..kada sam to batalila evo ga i na astro al dobro,ponekad sam i ja bacala mamac.hah
- - - - - - - - - -
Pa ne bi ni trebao,stariji si 30godina.

Preporučujem hejterima da odgledaju. 
Devojke da vas pitam nesto.. Posto vidim dosta gledate na to. Jel prvo pitate momka sta je u horoskopu i dal mu je saturn u mesecu ili jupiter u neptunu pre neke ozbiljnije komunikacije,pa i romanse?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk