Negativne osobe koje urusavaju ljubavnu srecu

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Nisam htela predugacak naslov, ali se omaklo. Sta da radim?! Nadam se da mi ne zamerate.Vratila sam se sa fitnesa i pocela sam da razmisljam o svom zivotu. Ja mnogo volim pitu sa zeljem. Znate i da sam veganka, tako da je to za mene savrsena pita. Pravi je moja kuvarica i donosi mi lepo upakovano u neko posudje. Donosi mi moj sofer, a ne kuvarica. Ona to veoma lepo pravi sa razvucenim korama. Bas lepa pita. Ranije sam je jela sa kravljim kiselim mlekom ili jogurtom, a sada sa sojinim jogurtom. Bas se lepo najedem od nje. To je jedina hrana, od koje volim da se prejedem, ali ja se ipak ne prejedam i umerena sam u tome. Volela bih kada bih i ja znala tako lepo da je napravim, a ja znam da razvlacim kore, ali me to mrzi i mogu da mi nokti nastradaju. Eto, sad sam ruckala piticu posle fitnesa i bas se lepo osecam. Na fitnesu mi je bilo super, iako izmedju trenera i mene sevaju varnice. Ja sam sigurna da ce nesto biti od nas, jer postoji energija izmedju nas, samo on je ozenjen, a ja sa ozenjenima ne zelim da imam posla. On uvek istice tu njegovu burmu u prvi plan. To me malo smara, ali ok.. svako ima neki nakit koji voli da nosi. Inace, on je mnogo zgodan i bas me lepo isteze njegovim snaznim rukama. Sigurna sam da bi se on i vama svideo.
Novi probelm se pojavio da sam pricala sa mojom najboljom drugaricom Anom, koju zovem Anka! Ona je bas bila slatka, ali ima neku vezu pa ne lici ni na sta. Daje decko joj je mnogo dosadan i debeo. Mislim nosi neke slip gace crne i bas mu ruzno stoje, a ima i neko dupence razvno i odvratno kao da ga je neko opalio daskom po njemu. Jedino ga vadi malo sto je dlakav, pa lici na musko inace uopste nije seksipilan. Ipak, postoji nesto u njemu pozitivno, a to je da dobro zaradjuje. E, pa danas mi je Anka rekla da misli da taj trener nije za mene, jer je on kao u tom braku. Ja ne znam zasto mi to ljudi govore. Moj najbolji drug Bane mi je rekao da je ona sigurno ljubomorna, posto sam ja zgodna i lepa. Mislim da je Anka energetski vampira, koji smara i crpi moju pozitivnu energiju.
Koji komentari mogu da vas uznemire, pa da vam poljuljaju vezu ili samopouzdanje?:heart:

Back