Negativa

ne razumem...sve uzimas normalno samo sto nema tete kasirke da proivlaci nego sam provlacis.
Ако купиш било шта што има "зујалицу", не можеш да је поништиш на таквој каси. Или флашу бољег пића. Постоји још примера.

Па ако се зезнеш и немаш на картици довољно... Нека хвала.

Ако купиш било шта што има "зујалицу", не можеш да је поништиш на таквој каси. Или флашу бољег пића. Постоји још примера.

Па ако се зезнеш и немаш на картици довољно... Нека хвала.
naravno da mozes... samo ne znas :mrgreen:
na maxi kasama imas za demagnetizaciju i tu mozes da demagnetises onaj barkod.. to je ona siva ploca izmedju dva stakla za overu bar koda... 100x sam to radio.

ali u svakom slucaju pored uvek stoji dezurna osoba kojoj se mozes obratiti ako se ne snadjes.

ovo vazi za maxi kase.

za lidl iskreno nisam siguran ali oni uvek imaju dezurnu osobu..secam se kad sam uzeo somersbi..morala je da dodje da mi overi da sam punoletan.. pitam je..pa zar za somersbi?... i ona se smeje i kaze... i to vode kao alkoholno pice :D

naravno da mozes... samo ne znas :mrgreen:
na maxi kasama imas za demagnetizaciju i tu mozes da demagnetises onaj barkod.. to je ona siva ploca izmedju dva stakla za overu bar koda... 100x sam to radio.

ali u svakom slucaju pored uvek stoji dezurna osoba kojoj se mozes obratiti ako se ne snadjes.

ovo vazi za maxi kase.

za lidl iskreno nisam siguran ali oni uvek imaju dezurnu osobu..secam se kad sam uzeo somersbi..morala je da dodje da mi overi da sam punoletan.. pitam je..pa zar za somersbi?... i ona se smeje i kaze... i to vode kao alkoholno pice :D
Е... али самоуслужна каса не би требало да значи бављење и по осталим касама, а? :per:

Узгред буди речено, не познајем ниједну "особу" :roll:, али знам доста људи.
"Osoba" je pojam koji se koristi da označi ljudsko biće kao pojedinca – biće koje ima svest, identitet, misli, osećanja i društvenu ulogu.

U najširem smislu:

• U filozofiji: osoba se razlikuje od drugih bića po svesti o sebi, sposobnosti za samostalno razmišljanje, donošenje odluka i moralnu odgovornost.
  • U pravu: "osoba" može značiti i fizičko lice (čovek) i pravno lice (npr. firma, udruženje), jer i pravna lica imaju određena prava i obaveze.
  • U svakodnevnom govoru: jednostavno znači „čovek“ ili „individua“.

Želiš li da ti objasnim više u filozofskom smislu (šta znači biti osoba) ili u običnom svakodnevnom jeziku?

chatgpt ti odgvorio
... зато што не умеш сам да препознаш мој конзервативни поглед на свет. Код мене се ултралиберални дикстат не прима.

"Особе" су агенда разнополаца. Ваљда не морам да објашњавам ко су разнополци?

Bože Platine, napravi nuklearnu fiziku od samouslužne kase!
Pretpostavljam da isto tako ništa ne plaćaš online već čekaš u redu u nekoj banci/pošti...
Silent Movie Lines GIF

Back