- Poruka
- 545.951
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е... где је радња, а где је магацин...To je već duže, komšije isto kod njih kupile šporet a nema više od 800m do njih, dostava 2500!!!
ako je jos nisi kupila, nemojtehnomanija počela da naplaćuje dostavu i skuplje robe. bila je besplatna dostava sve robe skuplje od čini mi se 2500.
kupila sam malopre mikrotalasnu "na sniženju" ali dostava se naplaćuje još 1500 pa onda izađe skuplje nego pre sniženja.
moraću da ganjam komšiluk sledeće nedelje...![]()
ne salje se sporet iz radnje nego iz magacina..To je već duže, komšije isto kod njih kupile šporet a nema više od 800m do njih, dostava 2500!!!
htedoh isto isto posavetovati...ako je jos nisi kupila, nemoj
imam jako losa iskustva (vise njih) sa tehnomanijom i savet ti je da je zaobidjes u sirokom luku.
ne salje se sporet iz radnje nego iz magacina..![]()
Е... где је радња, а где је магацин...
ako je jos nisi kupila, nemoj
imam jako losa iskustva (vise njih) sa tehnomanijom i savet ti je da je zaobidjes u sirokom luku.
uzela sam je jer da sam se opet nećkala više je nikad ne bi uzela definitivno. gledala sam da mi radnja bude što bliže jer sam mislila da ću moći da je donesem sama.ako je jos nisi kupila, nemoj
Нашли начин како да зараде плату...Pa u Višnjičkoj im je očigledno i magacin, jer je komšija otišao svojim kolima i uzeo ga!
ko?a ti si u pancevu?
aviv na konjarniku. kod toplanepa ti kad spominjes aviv
aviv je u pancevu.
па не иде он толико далекоTabe ... zar ja iz NS da te ucim da pred ukrstenje Bulevara i Ustanicke je takodje Aviv trznjak ... ccc
pa ti kad spominjes aviv
aviv je u pancevu.
jasta da idemoPitah ja nedavno idete li vi iz centra malo u druge delove grada...![]()
jasta da idemo
evo danas sam isao cak do emecete kod bezanijske kose![]()
prvo isto mi dodje iz centraA što si išao čak tamo kad je imaš i u BIG-u?
prvo isto mi dodje iz centra
drugo, ova je mnoooogoooo veca sa daleko vecim izborom.
ova u bigu je sranjce..mala i malo proizvoda ima..pola stvario kad sam bio jednom prilikom tamo nisam nasao.
gde duplo duzi?
razlika je oko 800m
Делује да је могућеOd centra do Višnjičke samo 800m kraće nego do Bežanije??? Ne verujem!
Tražim nezavisno veštačenje Mr. @Platin a![]()
Делује да је могуће
Од Таба ионако нећемо сазнати тачну адресу од које мери.
Ако бих знао на којој адреси је "центар", то би било лако.Izračunaj od centra![]()