- Poruka
- 131.787
kazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pises a da nisi registrovana.
ti postovi se ne vide dok ih moderator ne odobri tako da je lakse i brze ako si registrovana.
to smo vec imali pre desetak godina..sad smo samo vrartili kao mogucnost.
nece doci na igrice..prosto.
ako zeli da igra igrice neka se registruje.

ako zeli da igra igrice neka napravi "napor" i registurje se.
zavrsili smo na ovu temu.![]()

atomski sleva![]()

Колико знам, презиме је из бивше Крајине.cekaj..zorica ti je bio kolega?
jel sa tajlanda?![]()
Шта значи "цивили"? Они који нису крштени и не верују? Не видим проблема са тиме, крштење је при СПЦ добровољно, нема оделења за покрштавање, као што постоји код неких других.Vidim da nisi shvatio, navela sam ti kako su u vreme kada je crkva navodno bila jaka, naše vođe, kneževi, kraljevi ubijani po nalogu njihovih protivnika - isto tako srba.
Kako bre crkva drži moral? Neki su počinili takve stvari da su civili bili bi već odavno osuđeni, ali ih je sama Crkva štitila.
Zašto crkva ne očisti svoje kukolje, nego bi da se bavi civilima?
Čak je i u komunizmu crkva bila na budžetu
![]()
Ima onaj vic, zove čovek popa da mu osvešta kuću
Pop: koliko ima kvadrata?
Čovek: pope, zovem te te da je osveštaš, ne da je krečiš!
Шта значи "цивили"? Они који нису крштени и не верују? Не видим проблема са тиме, крштење је при СПЦ добровољно, нема оделења за покрштавање, као што постоји код неких других.
Неки који су починили нешто... Па нека иду у затвор, шта то мене брига? Мислиш да би то мени сметало?
Али ти гарантујем да на једног попа који је прекршио правила дође 100 политичара за Забелу.
Фасада гладац... унутра јадац.

tehnomanija počela da naplaćuje dostavu i skuplje robe. bila je besplatna dostava sve robe skuplje od čini mi se 2500.
kupila sam malopre mikrotalasnu "na sniženju" ali dostava se naplaćuje još 1500 pa onda izađe skuplje nego pre sniženja.
moraću da ganjam komšiluk sledeće nedelje...![]()