Negativa

Она наводна акција по којој сам купила оно што сам после вратила је истекла 19.4.

Шта мислиш колико се људи зајебало, ни не погледавши рачун. После.

opaljuju se..greske u cenama placaju radniici iz svog dzepa jer su oni zeznuli stvar kad nisu promenili cenu.
Mislila sam da Trzisna naplati kaznu.
Ali oni kad udju u velike trgovinske lance ,ne naplacuju.Malim naplacuju za sitne propuste
(Ovo zadnje znam iz iskustva,od pre par godina.
Pala mi cena sa ukrasnog papira,i platila kaznu)

gresis.. trzisna ulece i naplacuje ali veliki sistemi u principu rade kako treba..
nemoj zaboraviti da jedan veliki objekat ima izmedju 15 i 20 hiljada artikala..
greske se desavaju

koncept je u sustini vrlo jednostavan
poslovodja ili kako se sad zove, menadzer objekta daje instrukcije sta da se radi..
na radnicima je da to urade..on ne moze da kontrolise svakog zaposlenog da li je uradio kako treba..zato i eventualne greske placaju radnici koji nisu ispostovali instrukcije koje su dobili...

propust ako se desi na samom rafu nema nikakve veze ni sa menadzerom objekta ni sa firmom..firma redovno preko IT sluzbe nivelise cene u bazi podataka.. greske u samim radnjama na rafovima su iskljucivo greske zaposlenih...oni zaborave da sklone natpis "akcija", oni zaborave da vrate strare cene..to je sve greska ljudskog faktora, nikad firme.

Што значи да је ипак управа врло крива а да им се толерише.
po kom osnovu?
uprava ne moze da nabija plate jer nemoj zaboraviti da recimo jedan maxi ima oko 12.000 zaposlenih
da daju povisicu od samo 1.000 dinara sto je nista to je oko 100.000 € vise troskova, osetnija povisica od 10.000 nas vec dovodi na milion evra vise mesecnih troskova..
problem tih sistema je sto moraju da imaju veliki broj zaposlene radne snage, a radna snaga se nigde u svetu na placa puno,.

Овде је разлика била баш знатна.
to im se cesto desava....jednom sam naisla kad je kupac suhomesnatog slucajno bio i inspektor, bilo oko 20h, nije bio na duznosti, slikao je telefonom cenu koju mu je nalepila na kupljenom proizvodu, pa slikao onu koja je istaknuta na frizideru, i rekao im 'vidimo se ujutru'....one se unezverile.
na novom zelandu npr. ako bi se desilo da je na rafu jedna a na kasi druga cena - imas pravo da to sto si kupio, besplatno uzmes.

Људског фактора који није сјајно плаћен а који је преоптерећен јер их има премало? :ceka:
nek daju otkaz.
muka mi je više od tih koji su malo plaćeni a rade i dalje ali fušerski.
putuj igumane.
doćiće drugi pa će i njemu da dosadi.

@tema.
šokirah se kad sam čula da devojčica od 9 godina ne zna za pesmu Miš je dobio grip.
doduše,poprilično su zaostale obe.
roditelji kosovari pa zatucani.

nek daju otkaz.
putuj igumane.

@tema.
šokirah se kad sam čula da devojčica od 9 godina ne zna za pesmu Miš je dobio grip.
doduše,poprilično su zaostale obe.
roditelji kosovari pa zatucani.
...zato verovatno zna sve one sa pinka....

...sta bi sa tobom, kako su ti pluca?

po kom osnovu?
uprava ne moze da nabija plate jer nemoj zaboraviti da recimo jedan maxi ima oko 12.000 zaposlenih
da daju povisicu od samo 1.000 dinara sto je nista to je oko 100.000 € vise troskova, osetnija povisica od 10.000 nas vec dovodi na milion evra vise mesecnih troskova..
problem tih sistema je sto moraju da imaju veliki broj zaposlene radne snage, a radna snaga se nigde u svetu na placa puno,.
Запослени нису потрошна роба.

Разлика између нашег брлога и уређених друштава је у томе што су се они договорили да свакога третирају као човека. Договорили су се о минимуму међусобног поштовања. А ми гонимо робове.
Зато ћемо да завршимо било где, од Аустралије до Канаде, само да не останемо овде. Што је још погубније, најпре иду они којима не треба Партија - они који су предузимљиви и храбри.

nek daju otkaz.
putuj igumane.
Да не испадне намера да увредим некога... али... Постоје они који се живи неће вратити у родни крај.
Они морају да раде. Ако одустану, исмејаће их цело родно место. Сурови смо.

Постоји и друга категорија, они који су од разних ратова побегли у Србију.

Ти који морају, одржавају робовски систем.

po kom osnovu?

A kako može Lidl da daje dobre plate

Back