Negativa

nije šećer sigurno. pre mesc dana mu je vadio šećer.

ove se baš osećalo na žuč. znam da je žuč jer kad radim ikone govedjom žuči odmašćujem pozadinu, tj pozlatu da bih ispisala slova.
taj smrad se tesko zaboravlja

Možda i napad žuči, a? Ako nije, dušica, jela par dana, sve je moguće.

U svakom slučaju, sad možeš malo odahnuti. U sigurnim je rukama, na infuziji, ima sve što mu sad treba, i biće već sutra bolje. Videćeš kad ti mahne repićem..;)

Možda i napad žuči, a? Ako nije, dušica, jela par dana, sve je moguće.

U svakom slučaju, sad možeš malo odahnuti. U sigurnim je rukama, na infuziji, ima sve što mu sad treba, i biće već sutra bolje. Videćeš kad ti mahne repićem..;)

primio je veceras infuziju u ambulanti, sad je ovde kod nas. ususkala sam ga. trese se i idalje ne moze da stoji na nogama

Izgleda da ipak jeste do kreveta, promena u svakom slučaju.
Ništa posebno, ni ja ne mogu da spavam kad promenim ležaj. Pusta navika..

Kako otok, jel spao?

....e, nije toliko nov, kupljen je pre godinu dana, i stvarno je dobar udoban....kod mene je to druga stvar
vezana s' godinama...

....splasnjava polako...hvala, sutra cu potraziti onu mast koju si mi preporucila...

....sto u maju mesecu moram da ukljucim radijator, da se ne smrznem....bem ti vreme...:(

Bar nije poplava, kao sto ume da bude u prolece. Stvarno mi nije jasno gde je sav taj sneg otisao. Pa secate se kako je po Evropi padao sneg, a bilo je i kod nas posteno.
Pre par godina smo u aprilu zamalo imali poplavljen Beograd, a sada je vodostaj najnizi po mom pamcenju.

Bar nije poplava, kao sto ume da bude u prolece. Stvarno mi nije jasno gde je sav taj sneg otisao. Pa secate se kako je po Evropi padao sneg, a bilo je i kod nas posteno.
Pre par godina smo u aprilu zamalo imali poplavljen Beograd, a sada je vodostaj najnizi po mom pamcenju.

...popila je zedna zemlja....seti se da je proslog leta bilo malo padavina..ili sam ja nesto previdela....

Back