Negativa

jutros sam bila na novom groblju.
znam da je danas sahrana nase pevacice.

@negativa-kako neki anonimusi,parazit i lencuga daju sebi za pravo da se bahato ponasa u nasoj rodjenoj zemlji...da oduzima zivot nekome kome ga nisu dali....
dakle,ova moja MRZNJA prema crnogorcima je prevelika....boli me doope,neka brisu moj post,ja moram da kazem.ogavniji a lenjiji narod nisam videla.n njihovo smrdljivo more ne idem,pa da se.u zlato!...iako mi je dzabe.volim da platim,ali da se osecam kao covek.
mrzim ih bezgranicno,cak vise od smrdljivih siptara....pa sad vi vidite koliko je to

jutros sam bila na novom groblju.
znam da je danas sahrana nase pevacice.

@negativa-kako neki anonimusi,parazit i lencuga daju sebi za pravo da se bahato ponasa u nasoj rodjenoj zemlji...da oduzima zivot nekome kome ga nisu dali....
dakle,ova moja MRZNJA prema crnogorcima je prevelika....boli me doope,neka brisu moj post,ja moram da kazem.ogavniji a lenjiji narod nisam videla.n njihovo smrdljivo more ne idem,pa da se.u zlato!...iako mi je dzabe.volim da platim,ali da se osecam kao covek.
mrzim ih bezgranicno,cak vise od smrdljivih siptara....pa sad vi vidite koliko je to

:eek: šta ti je, grebo?

meni je licno,letos jedan crnogorcina koji je stao da me pveze 5km (kome sam odmah i uredno platila),rekao kako su srbi izvor prljavstine i zaraze u sutomoru.
ma mamu mu njegovu lenju....ali nisam smela da pisnem....
to su jedni paraziti,lencuge,smorovi.....sta jos negativno a istinito reci...
pa iako mi je to more dzabe-verujte da sam se zarekla da nikada vise necu ici...
ako nemam para za more...eve je Ada...evo je i Morava...prema tome dabome!

Back