Negativa

Danas u gsp-u kontrola proverava skoro sve putnike da li se `ispravno` voze,osim Roma…njih preskaču.
Gledam,na Slaviji kada je na semaforu crveno,kako mali cigančići `zaskacu` automobile I vrlo agresivno zahtevaju da im se da koji dinar lupajuci o šoferšajbnu I ubacujuci svoje male štrokave ručice kroz prozor,u unutrašnjost automobila.
Bliži se I taj dan ‘ponosa’….znači ja ću tog dana nasilno biti sprečena da izađem iz kuće jer tu nastranu cirkusijadu ne mogu ni da zamislim,kamo li da gledam.
Dođem na krstaricu da bih iznela svoje viđenje pomenutih ixana,a ‘demokrate’obrisali temu.
Sve češće naiđem na čopor pasa lutalica,I po inerciji upadam u najbližu radnju ili objekat dok ne prođu…što je sigurno sigurno.
Osećam se kao građanin drugog reda…moja osnovna prava su ugrožena…sloboda kretanja I sloboda izražavanja.Sve se neko vređa I oseća prozvan,samo mene može da gazi ko kako hoće.
Summa sumarum-sve go ***** do pedera,dzukela do dzukele…jednom rečju-ciganska posla!

Osećam se kao građanin drugog reda…moja osnovna prava su ugrožena…sloboda kretanja I sloboda izražavanja
Apsolutno si u pravu.
Bliži se I taj dan ‘ponosa’….znači ja ću tog dana nasilno biti sprečena da izađem iz kuće jer tu nastranu cirkusijadu ne mogu ni da zamislim,kamo li da gledam.
Dođem na krstaricu da bih iznela svoje viđenje pomenutih ixana,a ‘demokrate’obrisali temu
Tema je bila VEOMA aktuelna a posto u Srbiji NEMA demokratije na koje se poziva vladajuca struktura tema je obrisana. Pedercine ce odrzati tu paradu zbog toga sto smo pi[z]de i dozvoljavamo da nam nakaradni svet kroji buducnost. Vidim da mnogi funkcioneri ne podrzavaju istu [Velja Ilic, Palma, Djilas.....] ali ce zarad jeftinih politickih poena podrzati je.

E zemljo Srbijo..........

U Divca sam davno razocarana,kao coveka.

Velju ne podržavam politicki,ali komsijski da!Kladim se da ce ostati dosledan po pitanju pedera

p.s.aj' u 100 jevreja ko sme

Jutros procitah na teletekstu ali veceras vec obrisano. Sigurno je neko apelovao da mu nije u redu izjava

Gej populacija ce uvijek da bude ugrozena na neki nacin. Mislim da ne treba da se tu mnogo sad objasnjava. Prosto ako podjemo da nikome ne bi bilo svejedno da mu djeca budu gej, u stvari to niko ne bi zelio, a vjerujem da bi cak i gej osobe zeljela da im djeca nisu gej
Jedan divan post

Poslednja izmena:

Back