DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Sta ja znam, dovoljno sam pametna. 
Laku noc!

Laku noc!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta ja znam, dovoljno sam pametna.
Laku noc!
ja obozavam fotosopi volim da sedim ispred kompa
![]()

ja obozavam fotosopi volim da sedim ispred kompa
![]()
a ja volim branine fotografije i kako koristi fotošop. onako - baš taman.
ali, ovo je za pozitivu.![]()
baš mi nedostaje...moraću da se sanđem nekako.Nema negative, ukinuo sam je samodekretom.
gde ti je taj samode....kako god?
meni je od jutros negativa do negative.![]()
Apsolutno si u pravu.Osećam se kao građanin drugog reda…moja osnovna prava su ugrožena…sloboda kretanja I sloboda izražavanja
Tema je bila VEOMA aktuelna a posto u Srbiji NEMA demokratije na koje se poziva vladajuca struktura tema je obrisana. Pedercine ce odrzati tu paradu zbog toga sto smo pi[z]de i dozvoljavamo da nam nakaradni svet kroji buducnost. Vidim da mnogi funkcioneri ne podrzavaju istu [Velja Ilic, Palma, Djilas.....] ali ce zarad jeftinih politickih poena podrzati je.Bliži se I taj dan ‘ponosa’….znači ja ću tog dana nasilno biti sprečena da izađem iz kuće jer tu nastranu cirkusijadu ne mogu ni da zamislim,kamo li da gledam.
Dođem na krstaricu da bih iznela svoje viđenje pomenutih ixana,a ‘demokrate’obrisali temu
Jedan divan postGej populacija ce uvijek da bude ugrozena na neki nacin. Mislim da ne treba da se tu mnogo sad objasnjava. Prosto ako podjemo da nikome ne bi bilo svejedno da mu djeca budu gej, u stvari to niko ne bi zelio, a vjerujem da bi cak i gej osobe zeljela da im djeca nisu gej