- Poruka
- 28.809
Ma cuti, vazno da nista nisam slomila a i ne bole me ovi udarci...to gore je leva, a evo je desna nozurda, ona je manje stradalaAjoj Гребо, што је гадна модрица...Ја се много бојим падова, иначе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma cuti, vazno da nista nisam slomila a i ne bole me ovi udarci...to gore je leva, a evo je desna nozurda, ona je manje stradalaAjoj Гребо, што је гадна модрица...Ја се много бојим падова, иначе.
ako mogu da primetim po slikama dobro si i prošla kako je moglo da bude i da trazis odštetu od Vesica tj.grada ..ozbiljna samMa cuti, vazno da nista nisam slomila a i ne bole me ovi udarci...to gore je leva, a evo je desna nozurda, ona je manje stradala

Pazi ovo je poboljsanje od 60000 koje obicno napusteu 2018 je zemlju napustilo 51000 ljudi

da idete peške ili kolima ili čak ovim trotinetima što su postali popularni,biciklom ak vam se nesvidja nijedna od ti varijanti itd itd?![]()
![]()
То нема спора, мора се гледати мимо семафора, иначе оде глава.Пре неку годину сам присуствовао као возач таквој сцени. Стојим први на семафору, улица Милентија Поповића. Црвено нама, зелено пешацима, ноћ. Пар тренутака прође... и лудак прохуји преко шина, исто тако у пуној брзини и јако близу, од жене која је била изнад ивичњака покушавајући да уредно пређе улицу.
Решење је да се гледа без обзира на светла... Али јесте грозно када мораш да гледаш упркос семафорима.
Нажалост, није никакво чудо (ни за друге мајсторе).nmg da verujem da mi ne uspeva da nadjem dobrog majstora molera

Kao i sveNepopravljiva šteta.
Не знам да ли је Зелени венац урађен најбоље што је могуће, али је неупоредиво са овим чудом.
Тај "кров" је потпуно уништио сваки утисак...
Ово пре личи на свемирски брод него на пијацу.
Не знам да ли је Зелени венац урађен најбоље што је могуће, али је неупоредиво са овим чудом.