Drage moje, zanima me koliko često vi koristite mleko ili losion za telo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa eto onako me zanima, ja ga koristim recimo svaki treći dan pa se pitam jel malo.Posle tusiranja, znaci bar jednom dnevno ali ne po celom telu, samo noge od kolena nize i ruke. Sto pitas?![]()
Pa...jel ti malo?Pa eto onako me zanima, ja ga koristim recimo svaki treći dan pa se pitam jel malo.
Ништа значи изнад кољена?Posle tusiranja, znaci bar jednom dnevno ali ne po celom telu, samo noge od kolena nize i ruke. Sto pitas?![]()
Nikako, opasna je to zona i kad je ruka predje gubim kontroluНишта значи изнад кољена?![]()
Све волим што је опасно и кад се губи контрола.Nikako, opasna je to zona i kad je ruka predje gubim kontrolu![]()
Mazi se onda mlekom za telo, iznad kolenaСве волим што је опасно и кад се губи контрола.![]()
Не умијем ја то.Mazi se onda mlekom za telo, iznad kolena![]()
Само мало, да руковалац не наруши своје здравље или да, не дај Боже, не ослепи.Nikako, opasna je to zona i kad je ruka predje gubim kontrolu![]()
Malo sta? Mali iznad kolena ili malo jedna kap?Само мало, да руковалац не наруши своје здравље или да, не дај Боже, не ослепи.
Па отприлике тим редом.Malo sta? Mali iznad kolena ili malo jedna kap?