Nega noktiju

Ја сам се зауставила на Орифлејмовој кремици за нокте и заноктице - Oriflame nail and cuticle vitamin cream, јер је показао ефекат на мојим ноктима. Додуше, мени је главни проблем грицкање ноктију, али то је нека друга прича. Са Диклом нисам нешто одушевљена. Најважније је избегавати контакт са јаким хемијским средствима (рукавице на руке када переш нешто), унети комплекс Б витамина, калцијум, избегавати маказице и одабрати неку кремицу (зависи која ће ти одговарати).

1.NOKTE TREBA ISKLJUCIVO TURPIJATI, GRICKALICU I MAKAZE NE TREBA UOPSTE KORISTITI

2.STO CESCE TREBA DA SU NALAKIRANI -UPRAVO ZBOG LISTANJA

3.KREMA "DIKLA" POD USLOVOM DA JE REDOVNO KORISTIS

Ja moje nokte i zanoktoce negujem zubima:) Moji nokti su moje umetnicko delo, na svakom noktu imam brdasca od grickanja, kao talase po sredini, to niko nema sem mene, a zanoktice non-stop krvave. Salu na stranu da li neko ima predlog kako da prestanem da grickam nokte i zanoktice prvenstveno, pokusavam vec godinama, ali ne uspeva.Bavim se grickanjem vec 12 godina.:)

E Hemelova krema za nokte je super. Nemam problema sa lisanjem i pucanjem noktiju, ali zato zanoktice... Uzela sam tu kremu i za par dana sam se i njih resila. Ranije sam koristila milion krema, ali ova mi je stvarno najbolja.

carolina 212:
To samo pred spavanje jer je masno?

Mene pitas? To ulje uopste nije tako masno, stavljam ga i nekoliko puta preko dana - ima rasprsivac a i mislim da je "lako" - upije se odmah a nemam nesto posebno suve ruke... Ipak je to ulje za bebice.

Na reklami pise da "zadrzava vlaznost" koze... nemam pojma sta to znaci, al' mnogo je dobro! Poz

Pozdrav Kekice....ja sam probala sa nekim tabletama koje mi je preporucila drugarica. To su neki vitamini proizvodjac je Nemacka zovu se Mirtz drazeji...tako bar pise na bocici. Zadovoljna sam sa njima. Mozes da pijes po dve tablete na dan...tretman traje 30 dana...za to ti je jedna bocica dovoljna posto sadrzi 60 tableta. Ja sam iskoristila dve bocice i jako sam zadovoljna nokti su mi jaci, ne listaju se i ne krzaju....tako da ti je moj savet da probas sa tim ima u slobodnoj prodaji u svakoj apoteci.

Back