Nedostatak romantike kod partnera

To ' Volim te' ne znači ništa ako je isprazno.
Ne mora nikada reći, žena zna po njegovim postupcima, i odnosu prema sitnicama u svakodnevnom životu, da li je voljena ili ne.
То важи сваку неискрену реч и сваки неискрен поступак. Ја сам само хтео да нагласим да постоје и други вербални начини исказивања љубави. "волим те" је само један у мору.

Nije bilo namerno :D

Ma kakva srodna duša, daleko od toga. Setila sam se tog pitanja jer za takve izjave stvarno može da bude rano. Čak sam i njemu odgovorila: Ček prvo da se upoznamo pa da se zaljubim pa onda zavolim.
Srećom, nisam otišla dalje od prve tačke.
Nisam tako nešto doživela, ali je moguće da se ljudi toliko jako privuku i prepoznaju. Ali je to veoma retko. Uglavnom je simptom nekakve patologije i signal za :prpa:

То важи сваку неискрену реч и сваки неискрен поступак. Ја сам само хтео да нагласим да постоје и други вербални начини исказивања љубави. "волим те" је само један у мору.
Kakva je razlika između' volim te', ' ne mogu živeti bez tebe', ' ti i ja, odavde do večnosti' :lol: i sve poznate i u trenututku smišljene reči i fraze, ako nisu opravdane postupcima?

Back