Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.518
isto tako samo sto su zute minute dosle glave..ok je kad je zrela osoba pa zna sta joj prija..ovo kad se trazi i ne zna dal hoce dobro ili lose zaebano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li se ovo stvarno nadovezuje i je li slicno osecanje kao moje, ali recimo evo da kazem ja sam ravnodusna, nekako ne znam ni kako to da opisem, ja svaku situaciju potpuno shavatim, kad je nekom tesko, boli ga, zabrinut je, i u tim momentima pomazem, angazujem se, obavljam sve sto treba, medjutim iznutra osecam veliku prazninu, samo prihvatim stvari onako kako jesu, i niti sam previse tuzna, ni previse srecna, nisam nista, samo pomirena sa svim sto se dogadja oko mene. Tako svaki dan, u sustini jedna ogromna rupa negde unutra. Ja uzivam da vidim emocije koje ispoljavaju drugi ljudi, kad su stvarne, kad se ne pretvaraju....a ja i kad ih iskreno osecam, a umem da osetim neverovatno puno, ne mogu da ih pokazem, uvek delujem tako hladna, tako daleka, a iznutra ponekad sve u meni divlja, vristala bih, do ludila....i onda samo predje u ravnodusnost......ne znam. Ustvari sad kad sam napisla vidim da je moj problem nesto sasvim drugo od tvogJa osecam, i to JAKO, samo sto brze bolje zakopam i pretvaram se da nije tako, ostajem sama iznutra sa sobom....i samo sebi priznajem kako stvarno jeste.....
Znam da ovo nije ni malo pomoglo![]()
Cuj, nije da ne znam sta hocu, samo nikako da nadjem? da li kocim samu sebe ili me koce drugi? To jos jos nisam sigurna. Ima ono kad krenem, zaletim se, ali onda se desi nesto, neki prekid filma i krajSamo stanem, sledim se, kazem NE...i eto frke
Zbunim i sebe i druge....ali lagala bih kad bih rekla da nikad nisam osetila nista drugacije,jer jesam i bilo je super, a zasto nije trajalo, e sad to bi bilo prvise dugacko
![]()
upravo..i sto vise covek pokusa da se priblizi to se vise zatvaras i osetis ugrozeno..kao da te licno napada sto zeli da pokazes emocije prema njemu..koje ti pokazes ali samo kad je tebi potrebna povratna emocija..jedino mi je zao sto ce tu emociju dobiti neko kome uopste nije stalo..da bi takva osoba imala prostor da se sama priblizi i otvori..i onda idealizuje bez osnova nekog koji uopste nije takav zapravo..isto tako hladan
Ali bitan je nacin na koji ti ljudi prilaze...pretezno , oni te vide kao nekog sa problemom koji oni pokusavaju na neki nacin svojstven objasnjivanju sirokih masa...dajuci savjete kojih je ona i sama svjesna i poznaje ih bolje od njih, ali postoji ta neka prepreka...iz koje je izlaz, teoretski, lako moguc, ali se tesko nazire rjesenje...
ti ljudi cesto se usudju davati i neke prognoze stanja, kojeg ni sekunde nisu svjesni i to osobu sa ''problemom'' samo udaljava
vidi brate da ti objasnim..vecina ne zna ni meni prici..ali ako ih zelim pustiti u svoj zivot dacu im smernice..istinom cu svakom otvoriti polako vrata..a ona ih zatvara..otezava prvenstveno sebi..zasto?nema razloga biti s nekim na pola..cak sam i izvukao sve sto je moglo i vise od bilo koga..a cemu povlacenje i trazenje opet istog..a ne moze ni priblizno biti jer nema niko zelju da kopa u prazno bez nagrade..to su osobe kojima tesko ko pridje..moras ih pustiti da te izaberu sto se i meni desava uvek
Neko vreme primecujem da nemam emocija prema nicemu , radim sve sablonski , ispostujem sve oobaveze i sve prema prijateljima, rodbini (nije znaci stvar u ponasanju ).Ne mogu da shvatim da nemam nicega , da se ne zabrinem za najblize , ne osetim nikakvo dublje osecanje, cak ni strah za nekoga .
Niko koga poznajem nema slicna iskustva , svi su nekako saosecajni , prezabrinuti , i deluje mi da se iskreno tako i osecaju .
Ne znam da li je samo takav period u pitanju , ili ?
sta sta sta je to to nas zanimau ovom slucaju je isto tako nadjeno a nije trajalo zato sto se zasitila..nije doslo do promene..vec bas zato sto nije znala sta zeli..ne moze nesto traziti i mastati kad to ne postoji..sve u zivotu je sta vidis to i dobijes..a ona ne zeli videti realnim ocima vec sarenim
hahaha....da znam da je to glavno. Pa, kao sto sam vec konstatovala, bilo bi poduze, ali je u pitanju pristup, pogresan pristup, tretman, instistiranje, pritisak, gusenje i tako to, onda se dam u beg
![]()
Neeee nije to zelja za povrsnim odnosnom, to je bas naprotiv, zelja za najdubljim mogucim, koji pomera zemlju iz ravnoteze totalno, ali treba se opustiti i pustiti, treba smognuti snage za poverenje....da te nece videti kao cudoviste, nego i dalje kao lepoticu.......jel se bolje razumemo sad?![]()