JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane.
Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite
alternativni pregledač .
Nedostaješ mi
Začetnik teme
Začetnik teme
Neno
Datum pokretanja
Datum pokretanja
11.12.2019.
Ja sam ljeto željna kapi tvoje kiše. – Gemma Troy
Svugdje si osim ovdje, i to boli. – Rupi Kaur
Nakon toliko vremena? Stalno. – J. K. Rowling
Stvar je u tome što si ti ovo izvukao iz mene. Kako bih to mogao željeti s nekim drugim? – JMStorm
Volio bih da sam s tobom učinio sve na zemlji. – F. Scott Fitzgerald
Nedostaješ mi na način koji ni riječi ne mogu razumjeti. – Gemma, Troy
Svuda te budim. Ipak nisi ovdje. – Nayyirah Waheed
Jer kad zapušu hladni vjetrovi, ja ću mirno sklopiti oči, znajući da sam uz tebe usidren. – Tyler Knott Gregson
Kako je bilo izgubiti ga? Bilo je to kao da sam čuo svaki oproštaj koji mi je izgovoren - odjednom. – Lang Leav
Držim bol jer je to sve što mi je ostalo od tebe. – AVA
Ovdje je usamljeno i nedostaje mi tvoje svjetlo. – Ranata Suzuki
Ti si najbolja, najljepša, najnježnija i najljepša osoba koju sam ikad poznavao - a čak je i to podcjenjivanje. – F. Scott Fitzgerald
Ako mi još više nedostaješ, moje bi te srce moglo potražiti. – Gemma Troy
Kako su te dani tako uspješno ukrali od mene? Vrijeme je lopov koji se nikad ne uhvati. -Tyler Knott Gregson
Ali ništa ne čini sobu praznijom od želje da netko bude u njoj. – Calla Quinn, Sve vrijeme
Ako je stvaran, pronaći će vas bez obzira koliko daleko otišli. – R.M. Drake
Znate da vam je netko vrlo poseban kada vam se dani jednostavno ne čine u redu bez njega. - John Cena
Sanjati tebe moj je najveći bijeg. – Perryjeva poezija
U slučaju da ikada glupo zaboraviš: ne mislim na tebe. – Virginia Woolf
S mjesecom vodim noćne razgovore, on meni o suncu, a ja njemu o tebi. – S.L. Sivo