Nedostajes mi...

Nedostajes mi... da da... i tako... desava se svakom pa i meni.
Sta raditi kad ti nesto nedostaje????
Tesko je, ali sta cemo, situacija nam ne dozvoljava da bude drugacije u ovom trenutku:cry:
Smrc, Smrc... Privremeno resenje podeli sa nekim to sto ti je tesko, ali nekad nemas to da podelis ni sakim. Tako ni sad nema moje Kockice da me podrzi, ali bice valjda dobro svakako. Bice sve ok tesim se....

Nedostajes mi... da da... i tako... desava se svakom pa i meni.
Sta raditi kad ti nesto nedostaje????
Tesko je, ali sta cemo, situacija nam ne dozvoljava da bude drugacije u ovom trenutku:cry:
Smrc, Smrc... Privremeno resenje podeli sa nekim to sto ti je tesko, ali nekad nemas to da podelis ni sakim. Tako ni sad nema moje Kockice da me podrzi, ali bice valjda dobro svakako. Bice sve ok tesim se....

E ja sinoc nisam dolazila online jer reko svi spavaju... da sam znala da si tu, dosla bih jer i ja nisam spavala! :dash:
Sta raditi?! :think: sve samo da ti to nesto odagna misli! Crtaj, pevaj, idi u setnju, idi u grad, kupaj se, sredjuj se, vidi se sa nekom drugaricom...
Ne moram ja da budem tu da bi znala da te podrzavam, znas da je tako i da znam kako ti je... samo polako i prevazici cemo sve ovo... :heart:

KOCKICE DRZI SE HRABRO
sada si peti mesec uskoro sesti pa bebce
videces bice to brzi tempo i neces ni stici da osecas usamljenost
bombarduj muzica slikama, prichama :lol:
sve ce biti u redu, glavu gore
citala sam postove, stichem utisak da je to prava ljubav tako da nema brige
mozete vi to
samo napred
:heart::heart::ok:

KOCKICE DRZI SE HRABRO
sada si peti mesec uskoro sesti pa bebce
videces bice to brzi tempo i neces ni stici da osecas usamljenost
bombarduj muzica slikama, prichama :lol:
sve ce biti u redu, glavu gore
citala sam postove, stichem utisak da je to prava ljubav tako da nema brige
mozete vi to
samo napred
:heart::heart::ok:

Hvalaaaaa... :D :heart: :cmok:
Prava ljubav nema sta!!! :mrgreen: evo danas nam je godisnjica veze! :klap: ja mu cestitala a on magare priznao da je zaboravio!!! :rotf: hahahahha
Ma da polako ali sigurno vreme prolazi i sve ce se to srediti! :super:
Hvala puno na podrsci allice!!! :cmok:

Back