Nedostaje mi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Никада не треба причати лоше о бившим љубавима, јер то открива лошу страну оног ко те приче пласира, без обзира колико се беса сместило након што се љубав окончала.

Ако неко нема снаге да исприча нешто лепо, боље је и ћутати него причати лоше

Isto tako otkriva puno i podatak da je neko bio super , a osoba ga skartirala zbog nekog drugog....govori o potrosnosti emocija kod subjekta koji govori.

Ne mogu da se slozim s tobom, duso. Ako je neko losa osoba, onda to i treba reci. Evo, sad cu ti ispricati sta se dogodilo sa mojom najboljom drugaricom Micom. Ja sam bila u vezi s jednim deckom nazvacu ga slovom V., jer mu je to pocetno ime imena. Bili smo oko mesec dana zajedno. Nista ozbiljno. Uglavnom, otkrila sam da je njegov otac jako nasilan, a primetila sam i nasilne crte kod njega. Onda sam raskinula sa njim, kad je poceo da divlja u jednom kaficu, kada mi je jedan decko poslao pice. Toliko je histerisao da sam morala da mu opalim samar. JA nisam htela da pricam nista o tome, ali sam rekla mojoj najboljoj drugarici Bebi i mom najboljem drugu Zeksu, koji su bili sa mnom te veceri. On se ubrzo smuvao sa Micom i njih dvoje su se vencali, a ona meni nista nije rekla, jer se nismo videle. I onda je on njoj jednom nalupao samare, jer mu nije dobro ispeglala kosulju i pantalone. I sta onda, duso? Da sam znala da ce se udati za njega, ja bih joj odmah rekla kakav je, duso, a ne da je tako prebije kao macku.

Injaoooo cica se vratila:zaljubljena:

Stalozenost, mirnoca... Karakter koji nikada nije umeo da povisi ton, da izadje van kontrole, sta god se desavalo...
Njegov ukus za muziku, film... Nedostaje to sto nikada nismo cutali, uvek smo imali o cemu da pricamo, nikada nije bilo
dosadno..

Nedostaje mi osecaj kad
kao deca kada idu da kradu treshnje,
pa nemaju kad ni koshtice da izbacuju.
A kada osete da ih niko ne dira -
ne umeju da se skinu s treshnje po ceo dan. :per:
Eto bash to.:rtfm::lol:

Kosta, a sta je sa duhovnim vrednostima?:rtfm:

Pa evo...
Meni nedostaju njihove...
Da ih poređam i prc jednu,drugu,petu...:rumenko::hahaha:

- - - - - - - - - -

Kaže gariša:"Boktejebo,vid kakve piččke prolaze,a i kakve smo nekad yebali,a sad one medvedice kući..."
"Pa ko te drži-zaleti se i sad..."
"Da,kako da ne,ovako mator? Odmah bi zvala policiju ili mi u facu biber sprej...:sad2:"
:eek::hahaha:

Visoka tolerancija na moje gluposti...:(

Eh da, i ovo :rumenko:

Inače mi je sve teže da se prisetim šta to ono nije valjalo, nekad baš treba da uložim napor da se setim lošega, a sve češće se setim dobrih stvari...
I bude mi smešna sad neka situacija, slatko se nasmejem kad se setim, a tad sam se nervirala...
Bože al sam bila drkoš, užas jedan :roll:

Neugasena osećanja prema bivsima nisu dobro tle za bilo šta
Ja lično mogu da se setim uvek toga šta sam volela kod tih osoba ali da se vraćam na nešto tako ne ne bih
Prošlost pripada prošlosti i tako treba i da bude
Kroz život naučimo da su sve bivše ljubavi bivše s razlogom a sadašnje tu takođe s debelim razlozima

Back