Ne mogu da se slozim s tobom, duso. Ako je neko losa osoba, onda to i treba reci. Evo, sad cu ti ispricati sta se dogodilo sa mojom najboljom drugaricom Micom. Ja sam bila u vezi s jednim deckom nazvacu ga slovom V., jer mu je to pocetno ime imena. Bili smo oko mesec dana zajedno. Nista ozbiljno. Uglavnom, otkrila sam da je njegov otac jako nasilan, a primetila sam i nasilne crte kod njega. Onda sam raskinula sa njim, kad je poceo da divlja u jednom kaficu, kada mi je jedan decko poslao pice. Toliko je histerisao da sam morala da mu opalim samar. JA nisam htela da pricam nista o tome, ali sam rekla mojoj najboljoj drugarici Bebi i mom najboljem drugu Zeksu, koji su bili sa mnom te veceri. On se ubrzo smuvao sa Micom i njih dvoje su se vencali, a ona meni nista nije rekla, jer se nismo videle. I onda je on njoj jednom nalupao samare, jer mu nije dobro ispeglala kosulju i pantalone. I sta onda, duso? Da sam znala da ce se udati za njega, ja bih joj odmah rekla kakav je, duso, a ne da je tako prebije kao macku.