ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
evo njegov mob:063520004
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hopa,hopa k'o iz topa i ozhivela tema o Nedji legendi...![]()
![]()
![]()
jaoo uvatio sam ga pre neki dan kad je prichao vic... (omg...)
"otishli plavucha, pandur i perica u restoran i dodje konobar i kazhe ovo neki vic?" i Nedjica pochne da umire od smeha.. znachi ja sam se prevrnuo sa stolice![]()
Неђо има три тестиса
Неђо је аутор свих тајанствених речи од три слова на свом квизу
Неђо зна да прочита и напише своје име
На дан Неђиног рођења је било помрачење Сунца
Неђо је украо стојадина комшији Хрвату
Неђо има слабу бешику
Неђо увек носи беле чарапе
Неђо прича са Богом
Неђо је сам свој стилиста
Неђо вози Неђомобил
Неђо има редовне месечне циклусе
Неђо свира клавир и хармонику
Неђо није педер (у ствари педер је само понедељком када наступају Љуте Грмечлије)
Неђин омиљени певач је Славиша Буквић
Неђина омиљена бајка је Црвенкапа
Неђо уноси пуно радости и топлине у ваше домове
Неђо је даљи род Мики Маусу
Неђо је патентирао праћку 1982. године
Неђо има све албуме Гоце Тржан
Неђо не воли хлеба преко погаче
Неђо прикрива ћелавост са 12.5% успешности.
Au,joj naopako pa ko su vam sad oni??? Neki wiljenaci??
Jedino sto me interesuje da li neko voli da slusa Nedju,Dugino poselo.Meni su oni prava smejurija,ali kad sam cula da na nastupu u Rumi je bilo gomila ljudi i nisam mogla verovati,pa me zivo interesuje ko voli slusati te vrlo "umne" pesme.

i uclanioo se da je zensko

Krades postove. . . C c c c. . . Sve to ima na novosadskim facama![]()

komsiji ( inace hrvatu ) ukrao "Stojadina"

ima cak tri albuma
Si lud, covek ima ni manje ni vise nego 17 albuma!!!
Ne zna se ko je smesniji na ovoj slici!!!da se prisetimo
Lik Nedje Kostica poznajem preko 6 godina , jos od vremena kad nije bio TV lice i kad je pevao u "2 balege" i do sad sam od ocevidaca i njegovih savremenika uspeo da sklopim pricu ( legendu ) o ovom izuzetnom liku i pravoj novosadskoj ikoni....
Nedeljko Kostic Nedjo je rodjen pre oko 40 godina u okolini Drvara i jos kao mali pokazivao je veliki talenat i ljubav prema muzici i igri a u isto vreme veliku nezainteresovanost prema knjizi i ucenju. Perod mladosti i momcenja je nepoznat ali sam siguran da je pun raznih anegdota. Jos pre punoletstva, postao je glavni voditelj i neizostavni deo svih slavlja, rodjendana, priredbi, daca i pomena kao vrhunski "konferasije" svog kraja. Napori da probije svoje pesme i da se etablira kao jedno od vodecih imena na estradi BIH nisu uspeli a Nedjo je ostao samo lokalna zvezda. U to su dosle problematicne devedesete a nas junak je da bi pobegao iz ratom zahvacenih krajeva, komsiji ( inace hrvatu ) ukrao "Stojadina" i pobegao u Srbiju sa porodicom. Nastanivsi se u Veterniku. Jedno vreme koristio je prostorije "Panonija KOncerta" kao radnu i zivotnu bazu. Mnoge mlade, neafirmisane i uzasne novosadske bendove na ulazu u iznajlmljive prostorije za probe docekivao je Nedjov lik. Ne bas vedar, jer dolazak benda na probu znacio bi njegovo izmestanje iz zivotnog prostora a uz to i buka nije bila prijatna. Nedjo je radio ono sto je najbolje znao, skupljao umotvorine i pesme svog i ostalih brdovitih i pasivnih krajeva odrzavajuci prela koja su vremenom postala pravi dogadjaji sa pesmama i pricama. Brzo se proslavio i kao harmonikas, pevac i textopisac a iza sebe ima cak tri albuma ( na kaseti, naravno! ). Negde u periodu od 1998 do 2002, Nedjo je pevao u popularnoj kafani "2 balege" sa ekipom muzicara koju su zvali "beneton band" ( to im nije bio zvanican naziv ) jer je grupa obuhvlatala madjara, albanca, rusina, nemca, srbina i crnogorca...Anegdote iz tog perioda sam zapisivao licno slusajuci ih od konobara te eminentne kafane a izmedju ostalog i pricu kako je Nedjo otisao na Kosovo da brani Srbiju i vratio se sutradan.....
Emisija "Duga Show" je Nedju izbacila u orbitu slave i nacinila od njega "brand name" lika, Svakog utorka u ( manje vise ) 9 sati, Nedjo uveseljava prakticno visemilionski auditorijum ( "Duga" se vidi u okolini NS i cak jednom delu BG) i promovise najnovije hitove i zvezde bosansko - krajiskog a od skora i kosovskog melosa. Ipak, uprkos nesumnjivoj slavi i uspehu Nedjo je ostao covek iz naroda koji je spreman uvek da se javi i mahne svima koji ga na ulici prepoznaju ( Video sam ga na semaforu i covek mi je mahnuo!).
"Sve vas voli i ljubi, vas, samo vas, Nedeljko Nedjo Kostic.....U zdravlju se gledali... Dobro vi nama dosli. Veliki pozdrav vama i vasoj porodici.....!!! "
hahahahah
Неђо је аутор свих тајанствених речи од три слова на свом квизу
Неђо зна да прочита и напише своје име
Неђо је сам свој стилиста
Неђо свира клавир и хармонику
Неђо није педер (у ствари педер је само понедељком када наступају Љуте Грмечлије)
Неђин омиљени певач је Славиша Буквић
Неђо уноси пуно радости и топлине у ваше домове
Неђо је даљи род Мики Маусу
Неђо прикрива ћелавост са 12.5% успешности.

80%
nije istina, nije istina, nije istina, vnije istina, nije istina, nije istina, nije istina, nije istina, nije istina, nije istina, vvnije istina, nije istina, vvnije istina, nije istina, nije istina, nije istina, nije istina, nije istina, nije istina, nije istina, nije istina, nije istina, nije istina, nije istina,
i o5 da kazem-nije istina...ne sirite lazi o coveku...![]()

a to je bila glavna razonoda