Nedeljni raspored serija i najave

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Upload 4.jpg

Poslastica za kraj leta. :super:

Upload cetvrta i ujedno poslednja sezona stize na Amazon 25. avgusta.

Sve epizode odjednom.

Greg Daniels obecava da ce ljubav pobediti smrt, sto bi se reklo bice happy end.:D

Pocela je nova serija The Institute po romanu Stivena Kinga. :)

Radnja je podeljena u dva dela, jedan deo prati policajca koji pronalazi posao u malom mestu gde se sprijatelji sa lokalnom ludacom koja mu otkriva razne tajne zavere, pa i onu o lokalnom institutu.

I prica o samom institutu gde zloce kidnapuju decu sa supernatural sposobnostima i onda vrse eksperimente na njima.

Radnja se tu prati kako iz ugla kidnapovanih klinaca, koji se udruzuju i smisljaju nacin kako da pobegnu, tako i iz ugla njihovih tamnicara i mucitelja koji imaju svoje spletke i seme.

Izasle su dve epizode.

Od poznatih glumaca Ben Barnes (iz filmova hronike Narnije i serije Shadow and Bone) i Mary-Louise Parker kao sefica instituta.

Otkazane

Laid
Alert: Missing Persons Unit
The Cleaning Lady
Etoile
The Residence
Pulse
Duster - ja stvarno ne znam sta hoce ovi sa Maxa, dobra serija, dobri glumci J.J. Abrams produkcija 7.3 ocena

Zavrsava se

Star Trek: Strange New Worlds - pocela je danas treca sezona sa dve epizode, a zavrsice se serija sa petom sezonom

Obnovljene

Hacks
Welcome to Wrexham
All American
Bad Thoughts
MobLand
Ransom Canyon - ovo je kao super gledana serija, drago mi je zbog Minke Kelly, ali ocena 6,8 ide dalje, a Duster 7,3 ispada
Tires
The Bear
Slow Horses
Virgin River
Murderbot
The Walking Dead: Dead City - Nigan i Megi idu dalje :)

Nema veze to sa ocenom.
FBI Most Wanted cela 6. sezona je imala ocenu preko 7 (ima i dve osmice) i otkazali su je, a od jeseni kreće CIA sa Tomasom Elisom (Lucifer). Ja mislim da će i FBI da završe sa 9. sezonom.
Red i zakon franšiza je pored Organizovanog kriminala dobila Red i zakon Toronto.
O kojekakvim Čikago ovim i onim da ne govorim :lol: Od celog tog džumbusa samo Chicago PD pratim i jedina je vredna gledanja.

Back